USPEŠNI NA TRI FRONTA: Vikend u znaku Džudo kluba Tamiš

Kada je reč o sportskim uspesima Pančevki i Pančevaca, moglo bi se bez preterivanja reći da je i ovaj vikend pritekao u znaku Džudo kluba Tamiš.

Sportisti iz ovog kluba borili su se na tri različita fronta i na sva tri su se odlično pokazali.

Kao što smo već pisali, na Sportskom centru Šumice održano je Ekipno seniorsko prvenstvo Srbije za žene 2023, na kojem su Jana Cvetković Jana, Milena i Milica Sekulović, Jovana Radivojević, Maša Perović i Natalija Strigić izborile veliko treće mesto i plasman u Evroligu sledeće godine.

Pročitajte još  BOKS: Pančevački Profesionalac ponovo najbolji

Uporedo je Petar Novaković predstavljao Džudo klub Tamiš na 29. Internacionalnom džudo turniru „Lika” u Zagrebu.

Petar je u svoj klub još jednom doneo zlatnu medalju!

Petar Novaković

Treći front bio je na turniru u Skoplju, glavnom gradu Severne Makedonije u organizaciji Džudo kluba „Mioki”. Tamo se borilo sedam predstavnika Tamiša i svih sedmoro se vraćaju se u Pančevo sa medaljama oko vrata.

Pročitajte još  PANČEVO: Ovog vikenda plesni spektakl u Hali sportova na Strelištu

Zlato su osvojili David Mamojka i Kristian Lehni, srebro Natalija Novaković i Strahinja Pantić, a bronzu Mateja Crnjin, Pavle Ćosić i Gavrilo Bošković.

Sjajne pančevačke džudiste predvodili su treneri Marko Atanasov, Dušan Pavić, Katarina Denić Trajković, Marko Jovanović.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: