Uslovi korišćenja sadržaja i usluga zdravopancevo.rs

Smatra se da ste samim ulaskom na portal zdravopancevo.rs upoznati sa pravilima korišćenja sajta, da ih prihvatate u celini i na sopstvenu odgovornost, kao i da sadržaj portala koristite isključivo za ličnu upotrebu.

Portal zdravopancevo.rs je vlasnik autorskih prava na sadržaj koji je na portalu objavljen, osim ako pored sardžaja nije drugačije navedeno.

Portal zdravopancevo.rs zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti zdravopancevo.rs da koriste tekstualni sadržaj čiji je izvor zdravopancevo.rs, pod sledećim uslovima:

Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 150 karaktera iz teksta i kompletan naslov uz obavezno vidljivo navođenje izvora (zdravopancevo.rs) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta, objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži „nofollow”!

Prenošenje fotografija, ilustracija i video-materijala čiji je izvor zdravopancevo.rs ili stranice Zdravo Pančevo na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok, YouTube i drugih dozvoljeno je samo uz saglasnost redakcije i autora.

Embedovanje sadržaja sa društvenih mreža portala Zdravo Pančevo je dozvoljeno, uz validan link i navođenje izvora.

PRINTSKRIN/SCREENSHOT vizuelnih i drugih sadržaja objavljenih na portalu zdravopancevo.rs i društvenim mrežama Zdravo Pančevo na Facebooku, Instagramu, TikTok-u, YouTube-u i drugim stranicama i kanalima komunikacije portala Zdravo Pančevo NAJSTROŽE JE ZABRANJENO i podleže tužbi bez prethodnog upozorenja.

Preuzimanje, kopiranje i objavljivanje sadržaja suprotno navedenim uslovima predstavljaće kršenje autorskih prava.

Portal zdravopancevo.rs ne snosi odgovornost za tekstove objavljene na drugim portalima, a čiji su linkovi objavljeni u tekstovima čiji je izvor zdravopancevo.rs. Ti se linkovi ne smatraju delom sajta zdravopancevo.rs.

Linkovi na druge web stranice

Portal zdravopancevo.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje portala zdravopancevo.rs koristite na sopstvenu odgovornost. Portal zdravopancevo.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Komentari

Portal zdravopancevo.rs zadržava pravo da ne objavi komentare

– koji krše domaće ili međunarodne zakone,

– koji vređaju,

– koji pozivaju na nasilje,

– koji sadrže vulgarnosti,

– kojima se preti,

– koji su rasistički ili šovinistički,

– koji krše pravilo privatnosti trećih lica ili kojima se ona optužuju za krivična dela,

– koji se šalju automatizovano,

– koji nisu u skladu sa temom teksta,

– koji su predugački,

– koji sadrže linkove ka sadržaju koji nije u skladu sa uređivačkom politikom portala zdravopancevo.rs.

Portal zdravopancevo.rs ne odgovara za komentare posetilaca koji su izneli sopstveno mišljenje.

Komentari na Fejsbuku i Instagramu

Korisnici odgovaraju za sadržinu komentara ispod postova na zvaničnim stranicama portala zdravopancevo.rs na Fejsbuku i na Instagramu.

Administratori stranica portala zdravopancevo.rs na Fejsbuku i na Instagramu brišu komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja na Fejsbuku i Instagramu i uređivačkoj politici portala zdravopancevo.rs.

Korisnicima portala zdravopancevo.rs i zvanične Fejsbuk i Instagram stranice portala zdravopancevo.rs strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način

– objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica

– objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

– svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika.

U slučaju kršenja ovih pravila, korisnici sami snose odgovornost.

Izmene Pravila korišćenja

Portal zdravopancevo.rs zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni i/ili dopuni Pravila korišćenja i neće biti odgovoran ni za kakve posledice proizašle iz promena. Promene stupaju na snagu u trenutku objavljivanja.

Politika privatnosti

Poltika privatnosti je sastavni deo Uslova korišćenja.

 

 

Podeli: