Postavi pitanje psihologu

Sigurno si ovde zato što već ponešto znaš o projektu Onlajn savetovalište za mlade „Sa psihologom na ti”. Verujemo da jedva čekaš da postaviš pitanje, ali evo najpre nekoliko informacija koje bi trebalo da znaš pre nego što popuniš kontakt-formu ispod. 

  • Savetovalište je namenjeno mladima od 15 do 30 godina i besplatno je.
  • Pitanje možeš postaviti potpuno anonimno. Odgovor ćeš dobiti na i-mejl adresu koju ostaviš prilikom slanja pitanja. Zato je važno da navedeš ispravnu adresu.
  • Imaj u vidu da će tvoje pitanje i odgovor psihologa verovatno biti objavljeni i na ovom portalu u okviru rubrike Mladi, u potkategoriji Pitanja i odgovori. Ukoliko otkriješ previše detalja o sebi, preformulisaćemo pitanje ili ćemo skratiti tvoju poruku tako da se zadrži suština, a da tvoj identitet ostane zaštićen.  Slanjem pitanja, automatski daješ saglasnost da ono bude objavljeno na način koji smo ovde opisali.
  • Ova usluga ti je dostupna u okviru projekta Onlajn savetovalište za mlade „Sa psihologom na ti” koji realizuje Udruženje „Pančevački omladinski centar”, koje je osnivač portala zdravopancevo.rs. 
  • Projekat traje do kraja 2023. godine, a sufinansirao ga je Grad Pančevo.
  • Na pitanja odgovara Jadranka Grujičić Đurić, psiholog, psihoterapeut, EMDR psihoterapeut, trener asertivne komunikacije, autogeni trener iz Centra za edukaciju i lični razvoj „Psihogeneza” .i tim psihologa i stručnjaka angažovanih na ovom projektu.

Popuni kontakt formu i pošalji pitanje. Odgovor očekuj za najviše nekoliko dana.

    Podeli: