Postavi pitanje psihologu

Sigurno si ovde zato što već ponešto znaš o projektu Savetovalište za mlade „Moje mesto”. Verujemo da jedva čekaš da postaviš pitanje, ali evo najpre nekoliko informacija koje bi trebalo da znaš pre nego što popuniš kontakt-formu ispod. 

  • Savetovalište je namenjeno mladima od 15 do 30 godina i besplatno je.
  • Pitanje možeš postaviti potpuno anonimno. Odgovor ćeš dobiti na i-mejl adresu koju ostaviš prilikom slanja pitanja. Zato je važno da navedeš ispravnu adresu.
  • Imaj u vidu da će tvoje pitanje i odgovor psihologa verovatno biti objavljeni i na ovom portalu u okviru rubrike Mladi, u potkategoriji Pitanja i odgovori. Ukoliko otkriješ previše detalja o sebi, preformulisaćemo pitanje ili ćemo skratiti tvoju poruku tako da se zadrži suština, a da tvoj identitet ostane zaštićen.  Slanjem pitanja, automatski daješ saglasnost da ono bude objavljeno na način koji smo ovde opisali.
  • Ova usluga ti je dostupna u okviru projekta Savetovalište za mlade „Moje mesto” koji realizuje Kancelarija za mlade Grada Pančeva u saradnji sa Centrom za edukaciju i lični razvoj „Psihogeneza”, Specijalnom bolnicom za psihijatrijske bolesti „Kovin”, Domom omladine Pančevo i Udruženjem „Pančevački omladinski centar”, koje je osnivač portala zdravopancevo.rs. 
  • Projekat traje do kraja 2022. godine, a finansirali su ga Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Grad Pančevo.
  • Na pitanja odgovara Jadranka Grujičić Đurić, psiholog, psihoterapeut, EMDR psihoterapeut, trener asertivne komunikacije, autogeni trener iz Centra za edukaciju i lični razvoj „Psihogeneza” .i tim psihologa i stručnjaka angažovanih na ovom projektu.

Popuni kontakt formu i pošalji pitanje. Odgovor očekuj za najviše nekoliko dana.

    Podeli: