ZA MLADE IZ PANČEVA: Besplatna radionica o emocionalnoj pismenosti

radionica o emocionalnoj pismenostiEmocionala pismenost biće tema psihološke radionice u okviru Savetovališta za mlade „Moje mesto” koja će biti održana u sredu, 25. januara, od 17.30 sati u Domu omladine.

Predavači su Jadranka Grujičić Đurić, psiholog i psihoterapeut i dr Nenad Stojadinović, psihijatar.

Radionica je besplatna, a pravo da se prijave i saznaju nešto više o emocionalnoj pismenosti imaju mladi iz Pančeva od 15 do 30 godina. Oni to mogu učiniti putem mejla radionicasavetovalista@pancevo.rs ili putem telefona 061/647-22-90.

Nosilac projekta Savetovalište za mlade „Moje mesto” je Kancelarija za mlade Grada Pančeva, a partneri Grada su Udruženje „Psihogeneza”, Specijalna bolnica u Kovinu, Dom omladine i Udruženje „Pančevački omladinski centar”. Projekat se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Pančeva.

U savetovalištu mladi od 15 do 30 godina sa teritorije Pančeva mogu dobiti i pomoć psihologa i psihijatra, uživo ili onlajn, a više o tome pročitajte OVDE.

Pitanje psihologu putem kontakt-forme postavite OVDE.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *