PANČEVO: Deca iz „Vasine” škole priredila prelepo iznenađenje učiteljici Dudi

Učenici odeljenja IV-3 Osnovne škole „Vasa Živković” iz Pančeva priredili su jutros prelepo iznenađenje svojoj učiteljici Dušanki Mladenović koju od milošte zovu Duda.

Kako se osnovci sutra raspuštaju, a za ovu decu to znači rastanak sa voljenom učiteljicom, klinci su sa roditeljima odlučili da joj prirede dan za pamćenje.

Jutros su tako u dvorištu škole njih dvadeset i šestoro pustili ka nebu 26 crvenih balona balona sa natpisom „Mi smo Dušankina deca” dok su pevali pesmu „Ako te pitaju” omiljenog Dudinog pevača Petra Graša.

Pročitajte još  PANČEVO: Kako su mali maturanti ove godine prošli na završnom ispitu

Evo kako je to izgledalo:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

Učiteljica je dobila i još jedan poklon: teglu punu poruka koju su joj napisala deca, među kojima se krio i vaučer za putovanje.

Pročitajte još  U VOJLOVICI, 26. I 27. JULA: Stižu 29. „Žetelački dani” (PROGRAM)

– Kako nas je Duda tokom ove 4 godine redovno okupljala na raznim školskim projektima, koje smo radili zajedno sa decom kako bismo se svi međusobno što bolje upoznali, mi smo sad rešili da za tako kreativnu učiteljicu osmislimo poseban projekat koji posvećujemo njoj. Učiteljica Duda, kako je od milošte zovemo, bila je jako posvećena svojim đacima. Učila ih je, pazila, vodila na izlete i usmeravala da budu tim. Sve to je uspela zato što ovo za nju nije posao nego poziv koji obavlja sa puno ljubavi. Želimo joj sve najbolje u daljem radu i hvala joj na svemu sto je učinila za našu decu – rekla je, u ime roditelja mama Ivana Otašević Veljin.

Pročitajte još  PANČEVO: Suzbijanje komaraca u petak, 5. jula

Od nas veliko bravo i za decu, i za roditelje i za učiteljicu. Treba ovako nešto zaslužiti!

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: