KARATE: Medalje za Dinamo i Mladost

Četvorica boraca Karate kluba Dinamo iz Pančeva predstavila su se u subotu, 25. novembra na Međunarodnom turniru u karateu „Trofej Bara” održanom u tom crnogorskom gradu.

Sa zlatom oko vrata sa tog turnira vratio se junior Mateja Stepanov koji se takmičio u kategoriji do 61 kg, dok se bronzom okitio junior Vanja Čekerevac u grupi boraca do 68 kg.

Boje kluba branili su i Miloš Milutinović i Antonije Ćulibrk koji su ovoga puta ostali bez trofeja.

U isto vreme, najmlađi takmičari Dinama nadmetali su se na Kupu Srbije za poletarce, pionire i nade koji je održan u Čačku.

Pročitajte još  VODIMO VAS U BIOSKOP: Spremite kokice i odaberite film, a mi vam poklanjamo karte

I tamo je palo nekoliko medalja. Srebrom su se okitili Lazar Nikolić, nada, u kategoriji do 50 kg i debitant Uroš Nenadić, koji je takođe ostvario dve sigurne pobede.

Vuk Vorkapić, nada Dinama, osvojio je bronzane medalje i u katama pojedinačno i u borbama u kategoriji do 45 kg. Kako kažu u klubu, uspeh bi bio i veći da Vuk nije oštećen u katama, ali je i ovako dokazao da je jedan od najboljih mladih takmičara Srbije.

Pročitajte još  PRIZNANJA ZA PANČEVAČKE BENDOVE: „Buč Kesidi” i „Ljubičice” najbolji u regionu

– Rezultati sa Kupa Srbije pokazuju veliki napredak u odnosu na prošlu godinu, pogotovo u borbama, pa je očigledno da stasava jedna nova talentovana generacija mladih takmičara – rekao je Nikola Krstić, prvi čovek Karate kluba Dinamo.

Iako su ostali bez odličja, odlično su se borili i: Vojin Nikolić, Vasilije Antić, Tadija Gaćeša, Petra Trpčević, Nevena Novakov, Danica Opančina, Ana Vasić,  Miljana Milenković, Luka Gajin, Dimitrije Mitić, Teodora Robulj i Lena Delić.

Velike zasluge za odlične rezultate mladih takmičara Dinama pripadaju i trenerima Ivani Palalić, Nikoli Nikolašu i Nenadu Sokoloviću.

Pročitajte još  ODBOJKA: Kume iz Pančeva, Tanja i Jelena čuvaju Radničkom iz Beograda mesto u eliti

Na kupu Srbije u Čačku nadmetali su i članovi KK-a Mladost iz Pančeva.

Tim muških nada u borbama, u sastavu Andrej Zakić, Filip Vujinović i Stefan Patalov osvojio je treće mesto. Boje kluba branili su i Milica Vuković, Nina Kostić, Danka Drljača i Marijan Vuković.

Ekipu Mladosti predvodio je trener Miloš Makitan koji je, kako kaže, zadovoljan rezultatima svojih takmičara.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: