DANAS JE DAN MLADIH: Gradonačelnik čestitao omladini, a evo šta je danas BESPLATNO za njih

Jovana Radonjin i Aleksandar Stevanović
Jovana Radonjin i Aleksandar Stevanović

U saradnji sa Kancelarijom za mlade Grada Pančeva i Domom omladine Pančevo i ove godine Grad Pančevo tradicionalno obeležava 12. avgust, Međunarodni dan mladih. Tim povodom poruku mladima danas je poslao Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva.

– Ove godine tema Međunarodnog dana mladih je „Međugeneracijska solidarnost”. Mladi su najbolji promoter, jedan od najvažnijih resursa i pokretačka snaga svakog društva. Naša je obaveza da se potrudimo da mlade uključimo u sve sfere društvenog života. Zajedničkim snagama treba da stvaramo što bolju i što bezbedniju budućnost za sve mlade u našem gradu. Pored toga, moramo da se potrudimo da stvaramo kvalitetnije uslove i da osnažujemo mlade, jer ćemo na taj način stvarati jake temelje za vreme koje dolazi. Mladi, iskoristite sve ono što vam mladost pruža, a ja vam u ime Grada Pančeva i u svoje lično ime želim srećan Dan mladih – poručio je Stevanović.

aleksandar stevanović gradonačelnik pančeva
Aleksandar Stevanović, foto: Milan Šupica

U sklopu obeležavanja Međunarodnog dana mladih Kancelarija za mlade i Dom omladine organizovali su raznovrstan program koji će se realizovati 12. i 13. avgusta.

– Danas, 12. avgusta je besplatan ulaz na gradski bazen za sve srednjoškolce i studente. Takođe, od 17 sati će na Tamišu biti organizovana besplatna vožnja kajacima za sve zainteresovane omladince. U 21 sat u bašti Doma omladine koncert će održati „Stereo banana”, dvojac iz Niša, koji će ovom prilikom promovisati svoje nove pesme. Predstaviće se i mladi iz pančevačke „Hip hop radionice”. U subotu od 20.30 u bašti Doma omladine biće održana tribina o bezbednosti mladih u noćnom životu, a nakon toga će nastupiti di-džej Zminita – rekla je Jovana Radonjin, koordinatorka Kancelarije za mlade.

Više detalja o tribini i koncertima u Domu omladine pročitajte OVDE.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *