AKCIJA MLADIH SA INVALIDITETOM: Prodaju svoje radove da bi kupili rampu, PODRŽIMO IH

na pola puta prodajna izložba kako bi nabavili rampu
Foto: Na pola puta

Mladi sa invaliditetom iz Pančeva će u subotu, 13. avgusta, od 20 sati u bašti Doma omladine prirediti prodajnu izložbu svojih ručnih radova. Od prikupljenog novca planiraju da kupe rampu neophodnu da bi se obezbedila pristupačnost nekoj od gradskih institucija. Kupovinom njihovih radova i vi možete pomoći da ova akcija uspe.

Čitav ovaj poduhvat realizovaće zajedničkim snagama članovi Udruženja „Na pola puta“, MNRO Pančevo, Udruženja distrofičara Južnobanatskog okruga, Udruženje MS i Doma Srca u jabuci. Oni su tokom juna i jula udružili svoju kreativnost i izradili ručne radove u okviru kreativnih radionica.

Šta su sve kreirali, moći ćete da vidite ove subote, a ono što vam se najviše dopadne obavezno kupite.

Ne samo da ćete time podržati ove sjajne ljude, već ćete i doprineti rešavanju jednog od njihovih najvećih problema, a to je nepristupačnost pojedinih gradskih institucija.

Ova aktivnost deo je projekta „Budi i ti mladi aktivista“ koji je podržalo Ministarstvo omladine i sporta, a koje realizuje Udruženje „Na pola puta“.

U subotu od 20.30 sati, podovom Dana mladih, u bašti Doma omladine održaće se i tribina o zamkama noćnog života, a nakon tribine planirana je žurka uz DJ Zminitu. Više o tome pročitajte OVDE.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *