OD 15. DO 25. AVGUSTA: Obustavlja se saobraćaj u delu Ulice Miloša Obrenovića, biće izmena autobuskih linija

Motorni, biciklistički i pešački saobraćaj u delu Ulice Miloša Obrenovića od raskrsnice sa Ulicom Pere Segedinca do raskrsnice sa Ulicom Кneza Mihaila Obrenovića biće u potpunosti obustavljen od 15. do 25. avgusta, najavila je Maja Vitman, gradska menažerka.

Razlog su radovi na kružnom toku kod Plinare.

– Radovi na izgradnji kružnog toka kod Plinare se polako privode kraju. Od kada su radovi počeli, tokom prve, a zatim i druge faze radova, saobraćaj se odvijao neometano. Od 15. avgusta pa sve do 25. avgusta, kao što smo već i najavljivali, saobraćaj će biti kompletno obustavljen u Ulici Miloša Obrenovića i to u delu od raskrsnice sa Ulicom Pere Segedinca do raskrsnice sa Ulicom kneza Mihaila Obrenovića, zbog spajanja prve i druge faze radova. Radovi se prvenstveno odnose na izgradnju vodovodne mreže. Zbog povezivanja koje ide preko Ulice Miloša Obrenovića, neophodno je da se taj deo ulice zatvori – rekla je Vitman.

Maja Vitman
Maja Vitman

Ona je precizirala da će građani će imati alternativne pravce koje će moći da koriste.

– Takođe, gradski autobusi na linijama 2, 3, 6 i 7 će se kretati alternativnim ulicama. Međugradski i prigradski prevoz, koji se odnosi na Mramorak i Кovin će se odvijati po trasama koje su utvrdili „Pantransport“ i druga preduzeća za prevoz putnika. Ulica Sterijina će i dalje biti „slepa“ za građane, odnosno biće puštena za dvosmerni saobraćaj za sve stanovnike ove ulice – rekla je gradska menadžerka.

O izmenama linija gradskog prevoza izjasnio se i „Pantransport”. Iz tog preduzeća saopštili su da će u periodu od 15. do 25. avgusta biti ukinuta stajališta u ulici Miloša Obrenovića kod Policijske uprave Pančevo i pekare za oba smera za sve linije javnog gradskog prevoza putnika.

Sve linije javnog gradskog i međumesnog prevoza putnika biće preusmerene na ulice Oslobođenja, Lava Tolstoja i Milke Marković.

Pantransport izmena linije

– Iskoristila bih ovu priliku da se zahvalim na strpljenju svim našim sugrađankama i sugrađanima koji žive u ovom delu grada, ali i svima onima koji koriste ovaj deo grada svoje za potrebe. I moram da napomenem da smo imali izuzetno dobru saradnju sa svim stanarima ovog dela ulice koji su dali neke svoje sugestije i primedbe na projekat, tako da smo zajedno uspeli da poboljšamo i projekat, ali i samo izvođenje radova – rekla je Maja Vitman.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *