ŽELITE LI DA NAUČITE DA VESLATE? Prijavite se za besplatnu obuku u rekreativnom kajaku!

Foto: Sportiko

Prelepe slike zabeležene na Tamišu mogle bi se naći na bilo kojoj razglednici ili suveniru koji bi trebalo da predstave Pančevo ostatku sveta.

Ipak, te prizore je daleko lepše gledati uživo i to iz „prvog reda”.

Boravak na vodi je dokazano lekovit, a kada vodu okružuje priroda od koje zastaje dah, onda takvom doživljaju nema ravnog.

Foto: Sportiko
Foto: Sportiko
Foto: Sportiko

A prilika da ovaj vodeni melem za dušu primenite na sebi nudi vam se odmah budući da su Sportski savez Pančevo i klub „Sportiko” 1. maja pokrenuli projekat „Leto na Tamišu” u okviru kojeg odrasli Pančevci i Pančevke imaju mogućnost da potpuno besplatno pohađaju obuku u rekreativnom kajaku!

To znači da će vam trener pokazati kako da veslate i da ćete u vožnji kroz ove prelepe krajolike provesti oko 2-2,5 sata.

Obuka se održava utorkom i četvrtkom od 17 sati i nedeljom od 9 sati, a polazna tačka je klub „Sportiko” kod Crvenog magacina.

Foto: Sportiko
Foto: Sportiko

Prema rečima Ivana Milivojevića, trenera i profesora u klubu „Sportiko”, od početka projekta, što je bilo pre samo 12 dana, već 70 ljudi oprobalo se u upravljanju kajakom! Milivojević očekuje da će do kraja projekta „Leto na Tamišu”, odnosno do septembra, kroz obuku proći između 2.000 i 3.000 ljudi.

Ukoliko biste i vi voleli da budete među njima, pozovite Ivana na broj 064/2268-375 i zakažite svoj besplatan čas.

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.