USPEH DOLOVAČKIH RUKOMETAŠA: Drugo mesto za klub, priznanje za Mihajla Anđelkovića

Foto: RK Dolovo

Rukometni tim uzrasta do 14 godina Rukometnog kluba „Dolovo” postigao je lep uspeh osvojivši drugo mesto u Prvoj ligi pokrajinskog takmičenja. Finalni turnir ekipa koje su bile prve u svojim regionima održan je 7. maja u Adi.

Pored toga, i igrač dolovačkog kluba Mihajlo Anđelković dobio je priznanje za najboljeg strelca turnira.

– Prva utakmica je odigrana protiv ekipe Mladosti iz Temerina gde su protivnici skoro celu utakmicu vodili, ali su ih naši momci uvek stizali. Par minuta pred kraj stižemo do izjednačenja i najbitnijeg dela meča! Međutim, kad nam je bila potrebna, sreća nije bila na našoj strani. Krajnji rezultat: 19:17 za Mladost! Druga utakmica je odigrana protiv domaćina, klub Potisje Pleteks iz Ade. Naši momci su loše krenuli i ispustili rezultat na čak -7 u jednom trenutku. Ali želja i volja da se dokopa više pozicije je pogurala naše momke, pa je došlo do preokreta konačnog rezultata 21:19! I na kraju turnira, naši momci su zasluženo dobili drugo mesto i pobednički pehar i medalje doneli u vitrine RK „Dolova” – pišu na Instagram stranici dolovačkog kluba.

Trener dolovačkih momaka Darko Ostojin sa velikim uspehom vodi igrače mlađih kategorija, o čemu govore i rezultati postignuti ove godine u takmičenju koje organizuje Rukometni savez Vojvodine.

 

 
 
 
 
 
Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objava koju deli Rukometni Klub „DOLOVO“ (@rk_dolovo_official)

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.