RUKOMET: Veteranke Dinama donele trofej iz Slovenije

veteranke dinamo pančevoVeteranke Dinama ne staju! Ova sjajna ekipa pančevačkih rukometašica još jednom je obradovala ljubitelje sporta u gradu na Tamišu. U mestu Dobrova u Sloveniji od 16. do 19. maja, održan je jak međunarodni turnir na kome se nadmetalo 12 ženskih ekipa.

Pančevke su u svojoj grupi pobedile kombinovanu ekipu Pula-Novi Sad rezultatom 6:3, potom su savladale Jedinstvo iz Tuzle sa 6:4, a onda i velikog favorita. slovenačku Old akciju sa 8:4.

Pročitajte još  PANČEVO: Od srede počinju vožnje katamaranom „Panuka”, za decu do 7 godina karte besplatne

Kao prvoplasirane u svojoj grupi, veteranke Dinama su igrale za plasman od prvog do trećeg mesta, ali su ovoga puta minimalnim rezultatima izgubile od ekipa Frajle Internacionale i Kutina Moslavina, pa im je na kraju pripao pehar bronzanog sjaja.

Pored pehara za osvojeno treće mesto, u Pančevo je stigao i trofej namenjen najboljem golmanu turnira, a zaslužila ga je Jelena Jovanović.

Pročitajte još  PANČEVO: Kompanija „Brose” donirala košarkaški teren školi „Miroslav Mika Antić”

Tim iz Pančeva je ovoga puta igrao u sastavu: Jelena Jovanović, Dejana Vasić, Nataša Misaljević Stančul, Snežana Milićev, Dijana Babić, Jelena Aleksić, Biljana Zubić, Biljana Kocevski, Jelena Vuleta, Milena Majstorović i Jasmina Dangubić.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: