U NEDELJU U PANČEVU: Prva velika berza polovnih ploča i CD-ova

Prva pančevačka berza polovnih gramofonskih ploča i kompakt diskova održaće se u nedelju, 26. maja, od 10 do 15 sati, u dvorani „Apolo”, u organizaciji Doma omladine Pančevo.

Ulaz za posetioce je besplatan. Osim prilike da možda nabavite neku ploču ili CD koje dugo tražite, ako posetite berzu, uživaćete i u bogatom muzičkom i izložbenom programu. Na gramofonima će biti gosti iznenađenja.

Pročitajte još  INTERVJU – ALEKSANDAR TAUŠAN: On zna gde je guslama duša

Ukoliko pak želite da se nađete na događaju kao izlagač i da ponudite svoje ploče ili diskove, potrebno je da pozovete broj telefona 061/643-11-69 kako biste proverili dostupnost izložbenog prostora.

Mesta su vrlo ograničena, a dostupni izložbeni stolovi su veličine 1 i 2 metra. Veći prostor je takođe neophodno rezervisati što pre, pod uslovom da još uvek ima mogućnosti za tako nešto.

Pročitajte još  PANČEVO: Otvorena izložba fotografija studenata Fakulteta savremenih umetnosti

Svi izlagači treba da dođu bar sat do sat i po vremena ranije zbog organizacije mesta i parkinga. Takođe, ukoliko izlagači u međuvremenu zaključe da iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da prisustvuju berzi, potrebno je da to jave organizatoru na već navedeni broj telefona bar 5 do 7 dana ranije, kako bi mesto bilo prepušteno nekom drugom.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: