RADIONICA ZA MLADE 5. JUNA: O mentalnom zdravlju uz muziku kao alat, prijavite se do ponedeljka

Radionica za mlade „Muzika kao ogledalo: mentalno zdravlje u pesmama” održaće se u sredu, 5. juna, u 18 sati, u prostorijama Omladinskog resursnog centra (ORC) u Domu omladine u Pančevu.

Radionica je namenjena mladima od 15 do 30 godina. Facilitatori su Nikola Veljković, omladinski radnik i Sara Dragić, apsolventkinja psihologije iz Pneuma kreativnog kolektiva.

– Na radionici otvaramo diskusiju o mentalnom zdravlju koristeći muziku i tekstove pesama kao alat. Cilj radionice je da ponudi mladima sigurno okruženje u kome će kroz kreativan proces moći slobodno da diskutuju o mentalnom zdravlju, izraze svoje mišljenje, postavljaju pitanja i dođu do nekih novih uvida i saznanja – kažu organizatori.

Pročitajte još  PANČEVO: Kompanija „Brose” donirala košarkaški teren školi „Miroslav Mika Antić”

Prijave traju do ponedeljka, 3. juna, do 12 sati. Možete se prijaviti OVDE.

Mladi od 15 do 18 godina moraju dostaviti pisanu saglasnost roditelja o učešću. Broj učesnika je ograničen na 16, a prednost pri selekciji će imati mladi iz ruralnih područja.

Radionica se organizuje u okviru projekta „Ruralni pristup osnaživanju omladinskog rada“ koji sprovodi Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada – NAPOR u okviru projekta Nemačke razvojne saradnje „Perspektive za made u ruralnim sredinama u Srbiji“ koji sprovodi GIZ u partnerstvu sa Ministarstvom turizma i omladine Republike Srbije.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: