BRAVO, DOLOVCI: Odlična priredba povodom Dana škole OŠ „Aksentije Maksimović”

Osnovna škola „Aksentije Maksimović” u Dolovu obeležila je u utorak, 21. maja, Dan škole veoma lepom priredbom koje su đaci i kolektiv te obrazovne ustanove zajedničkim snagama pripremili. Dolovačka osnovna škola je, inače, prošle godine obeležila i još jedan zaista veliki jubilej – 250 godina školstva u Dolovu. Kako kažu u školi, baš to ih inspirisalo da odaberu temu ovogodišnje priredbe, a to je „Tradicija”.

Kolektiv i svi đaci su se istinski potrudili da program bude raznovrstan i sadržajan. Na početku priredbe, prisutnima se obratila direktorka škole Jasmina Stanković, a potom su se predstavila deca svih uzrasta – od najmlađih iz vrtićke grupe i zabavišta, preko školaraca iz svih razreda.

Pored odličnih nastupa, publiku su oduševili i kostimi učesnika koje su deca, nastavnici i roditelji osmislili i izradili specijalno za ovu priredbu.

Sala Doma kulture je bila prepuna, a publika je sa zadovoljstvom pratila koreografije sa muzičkom pratnjom, recitacije i igrokaze.

Pogledajte kako su izgledale tačke:

 

 
 
 
 
 
Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objava koju deli Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

U okviru priredbe predstavila su se i deca članovi folklornog ansambla KUD-a „Banatski vez” i orkestra fanfara KUD-a „Glenfor Ambasador”. Pre početka programa, gostima je podeljen i novi broj školskog časopisa „Svici”.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *