PRESLATKO: Deca iz Plesnog kluba „Balerina” šarmirala posetioce Dečjeg sajma u Beogradu

Devojčice, kao i nešto starije devojke, članice Plesnog kluba „Balerina” iz Pančeva nastupile su proteklog vikenda na 31. Dečjem sajmu održanom u Tržnom centru „Galerija” u Beogradu.

Sajam je trajao dva dana, 20. i 21. maja, a članice „Balerine” bile su tamo i nastupale i prvog i drugog dana, i to na sveopšte oduševljenje posetilaca. Prelepi kostimi, odlične tačke i nasmejane klinceze bili su sasvim dovoljan razlog da im svako ko ih je ugledao pokloni bar po jedan osmeh.

– Prvog dana predstavile su se plesačice uzrasta od 2 do 12 godina. Bebi grupa izvela je grupnu koreografiju, dok su ostali plesači igrali svoje solo koreografije. Drugog dana sajma izveli smo samo grupne koreografije Ova manifestacija okuplja sve koji pomažu i podstiču pravilan rast i razvoj dece, tako da nam je zadovoljstvo što smo i mi bili deo takvog događaja – rekla je za naš portal Nataša Jelača Vojvodić, koja uz Vladislavu Vojvodić radi kao trener u Plesnom klubu „Balerina”.

Evo i albuma sa ovog događaja objavljenog na našoj Fejsbuk stranici:

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *