JKP „ZELENILO”: U toku izbor za najlepšu baštu i balkon, prijavite se do 10. septembra

izbor za najlepšu baštu i balkon
Foto: © Canva Pro

Tradicionalni izbor JKP-a „Zelenilo” za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu održava se i ove godine, a ukoliko želite da se prijavite, možete to učiniti najkasnije do 10. septembra.

Pravo učešća na konkursu imaju samo kandidati sa teritorije Grada Pančeva. Da biste učestvovali, potrebno je da fotografiju bašte ili balkona zajedno s podacima (ime, adresa i kontakt-telefon) pošaljete na mejl komercijala@jkpzelenilo.co.rs ili putem „Vajbera” na broj 060/6345-615.

Bašte i balkone obići će i oceniti petočlani žiri koji čine inženjeri hortikulture iz „Zelenila”.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada biće upriličeni 16. septembra u Eko-paviljonu u Narodnoj bašti. Tom prilikom biće otvorena i izložba svih fotografija bašti i balkona prijavljenih na konkurs.

Za pobednike konkursa „Zelenilo” je obezbedilo nagrade u vidu vaučera za kupovinu sadnog materijala. Kada je reč o balkonima, vaučeri su vrednosti 4.000, 6.000 i 8.000 dinara, dok će vlasnici tri najlepše bašte, u zavisnosti od osvojenog mesta, dobiti vaučere vrednosti 6.000, 8.000 ili 10.000 dinara.

Izbor za najlepšu baštu i balkon u Pančevu „Zelenilo” realizuje već četrnaest godina.

izbor za najlepšu baštu i balkon

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.