U SREDU: Koncert savremene igre koreografa Teodore Stoševski, ulaz besplatan

koncert koreografa teodore stoševski
Foto: Goran Nikolić

Prvi koncert savremene igre koreografa Teodore Stoševski u Pančevu pod nazivom „Evolution of love” biće održan u sredu, 18. januara, od 18 sati, u dvorani Kulturnog centra, a ulaz je slobodan.

Predstaviće se učenice baletske škole „Dimitrije Parlić” sa smera za savremenu igru. One su oformile grupu pod nazivom „Illusion contemporary dance”, a sve koreografije koje će predstaviti na koncertu uradila je Teodora Stoševski.

– Koreografije su sastavljene u jednu tematsku celinu o fazama ljubavi koju sam nazvala „Evolution of love”. Svaka koreografija predstavlja po jednu fazu ljubavi, a učenice će ih svojim izvedbama dočarati na veoma zreo način, s obzirom na to da su u pitanju starije učenice srednje škole. Voditeljka programa biće Zorana Šteković, a konferansa teče kao libreto i vodi publiku kroz faze ljubavi predstavljene oslobođenim izrazom savremene igre. Da bi priča bila zaokružena osmišljena je i odgovarajuća koreografija, a tu su i video i bogata koloritna rasveta. Verujem da će publika uživati u onome što smo grupa „Illusion contemporary dance” i ja pripremili za relativno kratko vreme, s obzirom na to da je školska godina počela u septembru – kaže Teodora Stoševski.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: