DŽUDO: Za džudiste Tamiša 13 trofeja na turnirima u Novom Sadu i Požarevcu

Na vesti o medaljama i uspesima koje stižu iz Džudo kluba Tamiš iz Pančeva već kao da smo se pretplatili. Stoga, iz kluba stiže nova „isporuka”: na dva značajna turnira proteklog vikenda džudisti Tamiša osvojili 13 novih priznanja.

Jedan deo osvojen je na 7. turniru „Vojvodina 2023” održanom u Novom Sadu, a drugi na tradicionalnom „Trofeju Braničeva” koji je priređen u Požarevcu.

Konkurencija u Novom Sadu nije bila nimalo naivna, budući da se nadmetalo oko 400 takmičara iz Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Srbije. Četiri medalje pripale su našim Pančevcima.

Pročitajte još  DŽUDO: Jedinstvu iz Kačareva šest medalja na Prvenstvu Vojvodine

Najbolji je bio Kristian Lehni koji je osvojio zlatnu medalju, a pale su i tri bronze. Za njh su se izborili Anita Lalić, Željko Cvetković i Vasilije Stajčić.

Deset takmičara Tamiša učestvovalo je na „Triofeju Branučeva” koji je organizovao Džudo klub „Bambi” iz Požarevca. Malo je falilo da se svi vrate sa medaljama oko vrata, ali njih devetoro to jeste učinilo.

Pročitajte još  PROLEĆNO PRVENSTVO KROSA BEOGRADA: Bronza za Pančevca Lava Grujevića

Najsjajnija odličja osvojili su Milena Sekulović, Petar Novaković i Ilija Bogdanović. Srebrom su se okitili Filip Ćirić i Todor Dubak, a bronzana odličja su zaslužili Divna Milanović, Natalija Novaković, Aleksa Lehni i David Mamojka. Uprkos dobrom nastupu, nešto manje sreće je imao Vuk Dugić koji je ovog puta ostao bez trofeja

U ukupnom plasmanu, u konkurenciji kadeta, Tamiš je zauzeo drugo mesto.

Ekipu su predvodili treneri Dušan Pavić i Marko Atanasov.

Već predstojećeg vikenda sportisti Džudo kluba Tamiš putuju u Severnu Makedoniju, gde će se nadmetati na velikom međunarodnom turniru u Skoplju. Uopšte ne sumnjamo u novu turu dobrih vesti odatle.

Pročitajte još  USPEH MLADIH DŽUDISTA TAMIŠA: Iz Stepanovićeva stigli zlato, srebro i dve bronze

Još fotografija pogledajte na našoj Instagram stranici:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: