DRAMA SA SREĆNIM KRAJEM U PANČEVU: Vatrogasci sprečili čoveka da skoči sa stuba visine 30 metara

Čitava drama odigrala se danas oko 13 sati kod železničke stanice „Predgrađe” u naselju Misa u Pančevu, kada se stariji čovek popeo na stub visine oko 30 metara najverovatnije s namerom da otuda skoči.

Na licu mesta okupili su se građani, službenici policije i vatrogasci. Situacija je bila veoma napeta, ali je na sreću pregovarački tim MUP-a uspeo da nesrećnog čoveka ubedi da odustane od svojih namera.

Jedan pripadnik vatrogasne jedinice potom se popeo na stub i čovek je uspešno spušten na zemlju.

Pročitajte još  IZVIĐAČI: „Crne rode” na prijemu kod ruskog ambasadora

Kako se moglo čuti među okupljenim ljudima, ovaj Pančevac se na takav čin odlučio najverovatnije zbog privatnih problema.

Ovako je izgledala akcija spasavanja:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

 

Kome se možete obratiti za pomoć?

Ukoliko vi ili neko vama blizak razmišlja o samoubistvu, na raspolaganju su vam SOS telefoni organizacija i ustanova koje vam mogu pružiti stručnu podršku.

  • Centar „Srce”
Pročitajte još  PANČEVO: U Narodnoj bašti zasađen ružičnjak od 65 ruža u obliku pluća, a ovo je simbolika...

Centar „Srce” iz Novog Sada je volonterska, nevladina, neprofitna organizacija koja se bavi pružanjem emotivne podrške osobama u krizi i prevencijom samoubistava.

Usluge Centra su besplatne i imate pravo da ostanete anonimni. Broj SOS telefona koji možete pozvati od 17 do 23 sata je 0800/300-303, a imejl adresa je vanja@centarsrce.org. Tokom radnog vremena Centra možete razgovarati s volonterima i putem čet-rubrike na sajtu www.centarsrce.org.

  • Klinika „Laza Lazarević”
Pročitajte još  U SUBOTU, 24. FEBRUARA: Koncert Tamburaškog orkestra Pančeva povodom jubileja

Broj 0800/ 309-309 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: