ZA MLADE U PANČEVU: Ponovo radi Onlajn savetovalište „Sa psihologom na ti”

Ukoliko imate 15-30 godina, iz Pančeva ste i potrebna vam je psihološka podrška, ali bi vam više prijalo da sa psihologom porazgovarate preko mejla umesto uživo, dobra vest za vas glasi da da je to sada i moguće.

Zahvaljujući podršci Grada Pančeva, Udruženje „Pančevački omladinski centar”, koje je osnivač portala „Zdravo Pančevo” ponovo realizuje projekat Onlajn savetovalište za mlade „Sa psihologom na ti”.

Projekat će trajati do kraja ove godine i do tada svi mladi sa teritorije grada Pančeva mogu besplatno da dobiju savet psihologa putem kontakt forme na našem portalu OVDE.

Pitanje psihologu možete postaviti anonimno, a odgovaraće vam Jadranka Grujičić Đurić, psiholog, psihoterapeut, EMDR psihoterapeut, trener asertivne komunikacije, autogeni trener iz Centra za edukaciju i lični razvoj „Psihogeneza”.

Kada pošaljete pitanje, možete računati na to da će vam odgovor stići na vašu mejl adresu u roku od nekoliko dana.

Najzanimljivija pitanja i odgovori biće objavljeni na našem portalu. Pitanja će biti po potrebi izmenjena tako da vaša anonimnost ostane sačuvana.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: