ZA MLADE U PANČEVU: Ponovo radi Onlajn savetovalište „Sa psihologom na ti”

Ukoliko imate 15-30 godina, iz Pančeva ste i potrebna vam je psihološka podrška, ali bi vam više prijalo da sa psihologom porazgovarate preko mejla umesto uživo, dobra vest za vas glasi da da je to sada i moguće.

Zahvaljujući podršci Grada Pančeva, Udruženje „Pančevački omladinski centar”, koje je osnivač portala „Zdravo Pančevo” ponovo realizuje projekat Onlajn savetovalište za mlade „Sa psihologom na ti”.

Pročitajte još  IDVOR: Održan 14. naučno-edukativni kamp „Mihajo Idvorski Pupin”, evo čiji su radovi nagrađeni

Projekat će trajati do kraja ove godine i do tada svi mladi sa teritorije grada Pančeva mogu besplatno da dobiju savet psihologa putem kontakt forme na našem portalu OVDE.

Pitanje psihologu možete postaviti anonimno, a odgovaraće vam Jadranka Grujičić Đurić, psiholog, psihoterapeut, EMDR psihoterapeut, trener asertivne komunikacije, autogeni trener iz Centra za edukaciju i lični razvoj „Psihogeneza”.

Kada pošaljete pitanje, možete računati na to da će vam odgovor stići na vašu mejl adresu u roku od nekoliko dana.

Pročitajte još  RVANJE: Pančevka Milica Sekulović treća u Evropi

Najzanimljivija pitanja i odgovori biće objavljeni na našem portalu. Pitanja će biti po potrebi izmenjena tako da vaša anonimnost ostane sačuvana.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: