U SUBOTU U BANATSKOM NOVOM SELU: Ko će napraviti najbolji domaći hleb?

Jedna od manifestacija po kojoj je Banatsko Novo Selo postalo prepoznatljivo svakako je „Banatski hleb”. Ko pravi najbolji domaći hleb imaćemo priliku da proverimo i ove godine, u subotu, 23. septembra, od podne, kada će se „Banatski hleb” održati deveti put na platou ispred Doma kulture „3. oktobar”.

Na takmičenju će se nadmetati pekare, udruženja žena i pojedinci, svako u svojoj kategoriji, a pobednike očekuju vredne nagrade.

Pročitajte još  OLIMPIJSKO DIZANJE TEGOVA: Pančevci uspešni na Trofeju Beograda i turniru „Srđan Jovanović”

U žiriju će sedeti dva čoveka sa veoma istančanim nepcem i velikim iskustvom u ovoj oblasti – Saša Mišić, instruktor i sudija Horeca sistema i Afrim Pniši, lokalni pekar.

Kako kažu organizatorke iz Udruženja žena „Novoseljanke – Boboacele”, lepe nagrade ne očekuju samo takmičare, već i posetioce manifestacije, a čitav događaj dodatno će svojim nastupima ulepšati orkestar i folklorni ansambl Doma kulture. Stoga ne propustite priliku da u subotu obiđete Banatsko Novo Selo i isprobate najlepše veknice u ovom delu sveta, uživate u tradicionalnoj pesmi, igri i muzici, a možda i osvojite neku nagradu, ko zna.

Pročitajte još  RASPISAN KONKURS „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS izdvojio 144,5 miliona dinara za projekte „zelene“ energije

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: