U KULTURNOM CENTRU 5. JUNA: Humanitarni koncert za pomoć pančevačkim hramovima

Humanitarni koncert pod sloganom „Deca Svetog Vasilija Ostroškog za svoje hramove u Pančevu” organizovaće u ponedeljak, 5. juna, Humanitarna organizacija „Sačuvajmo porodicu” uz blagoslov nadležnih sveštenika.

Organizatori ističu da ovaj koncert, koji će biti održan u dvorani Kulturnog centra od 19 sati, predstavlja duhovno narodno sabranje pesme, igre, besede i gusala.

Učestvovaće: hor „Vokal kids”, KUD „Stanko Paunović” NIS RNP, Društvo guslara „Stara Hercegovina”, guslar Aleksandar Tausan, Nikola Dragaš i „Čarobni svet crtanja” i drugi.

Prikupljena novčana sredstva biće donirana Hramu Preobraženja Gospodnjeg i Hramu Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Pančevu.

– Cena ulaznica iznosi 250 dinara i možete ih kupiti u Tiket klubu u Pančevu svakog radnog dana od 11 do 17 sati, kao i na blagajni Kulturnog centra. Ako želite veći broj karata, možete nas kontaktirati putem telefona 063/186-88-05 i obezbediti ih preko našeg udruženja. Cena ulaznice predstavlja dobrovoljni prilog za pančevačke hramove, a obnavljajući hramove obnavljamo sebe – poručuju iz Udruženja „Sačuvajmo porodicu”.

Svako ko želi da pomogne ovu akciju, može to učiniti na još nekoliko načina:

  • Uplatom na dinarski račun broj 160-0000000558103-84. Potrebno je da na uplatnici, u polju pod nazivom „svrha plaćanja”, napišete „za hramove u Pančevu“ ili da samo navedete za koji hram uplaćujete, ako želite da pomognete samo jedan. Adresa udruženja je Josifa Marinkovića 11, Pančevo.
  • Doniranjem u humanitarnu kutiju koja se nalazi u stomatološkoj ordinaciji „Dr Darija”u ulici Braće Jovanovića 17a u Pančevu
  • Uplatom na devizni račun u evrima ili dolarima. Uputstvo pronađite na Fejsbuk stanici udruženja OVDE.
Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *