U ČETVRTAK SAJAM SPORTA: Biće predstavljeno 30 disciplina, dolazi i ĐOTA FREESTYLE

Čak trideset sportskih disciplina biće prezentovano deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta na Sajmu sporta koji će se u četvrtak, 12. maja, od 9 do 13 sati, održati na platou ispred Gradske uprave. Ovaj tradicionalni događaj organizuje Sportski savez Pančevo uz podršku Grada Pančeva, a ideja je da svako dete među ponuđenim sportovima pronađe onaj koji mu najviše leži i koji će početi da trenira.

Tako će u četvrtak plato u centru grada biti podeljen na 30 sportskih punktova, a najmlađi sugrađani će imati priliku da prisustvuju demonstraciji borilačkih sportova, sportova sa loptom ili pak streličarskih i streljačkih veština. Kako kažu u Sportskom savezu, deca će imati priliku da se oprobaju i u kajak-kanu ergonometrima, ronilačkoj opremi, opremi za američki fudbal i mnogim drugim sportskim disciplinama koje su primerene njihovom uzrastu.

– Tokom Sajma sporta biće održano i takmičenje u atletici „Brzinom do zvezda“ za učenike 3. i 4. razreda osnovne škole. Pobednici će predstavljati svoju školu i grad Pančevo na finalnom takmičenju „Brzinom do zvezda“’ koje će sledećeg meseca biti održano u Beogradu – navode u Sportskom savezu.

Jedan od klubova koji će se predstaviti na štandu za fudbal je FK Dinamo1945, a predstavnici ovog kluba na svojoj Fejsbuk stranici saopštili su da će u četvrtak, od 11.30 sati na njihovom štandu gostovati poznati Jutuber Nikola Milošević, poznatiji kao Đota Freestyle. On će, kako navode u Dinamu 1945, svojim čarolijama sa fudbalskom loptom predstaviti taj sport u najlepšem svetlu.

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.