U ČETVRTAK, 30. NOVEMBRA: Virtuelni sajam zapošljavanja u organizaciji NSZ

Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizovaće Virtuelni sajam zapošljavanja, u četvrtak, 30. novembra od 10 do 16 sati.

Sajam se održava onlajn korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Registracija se obavlja na adresi:www.nsz-virtuelnisajam.rs.

Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja (VSZ) mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira na to da li se nalaze na evidenciji NSZ.

Registracija na web platformi je jednostavna. Kada se registrujete, dobijate lični nalog za buduća pristupanja platformi (obezbeđena politika privatnosti).

Pročitajte još  TOP NA SAJMU TURIZMA: Promovisan vodič, a za maj najavljena nova manifestacija „Pančevo wine weekend”

– Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV) ili da se direktno prijave na ponuđene poslove. Sajam se organizuje uz podršku Nemačke razvojne saradnje koju sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ – navodi se u saopštenju NSZ.

Pročitajte još  PANČEVO: Istraga protiv dilera droge i njegove dve mušterije

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: