MOGN: Održano takmičenje u pikadu, gluvi i nagluvi iz Pančeva trećeplasirani

takmičenje u pikadu gluvi i nagluvi pančevoU nedelju, 23. oktobra, grad Pančevo je bio mesto održavanja Republičkog takmičenja gluvih Srbije u pikadu.

Takmičenje je održano u prostorijama Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Pancevo (MOGN), domaćin je bilo U.S.R.G.N. „Južni Banat”.

– Pored Pančevaca, imali smo i gosti i takmičare iz još deset gradova širom Srbije. Oni su došli iz: Beograda, Kragujevca, Kraljeva, Smedereva, Subotice, Čačka, Vršca, Zrenjanina, Kosovske Mitrovice i Požarevca. Takmičenju je prisustvovalo ukupno oko 70 gluvih i nagluvih lica – rekla je Suzana Belić, sekretarka MOGN Pančevo.

takmičenje u pikadu gluvi i nagluvi mogn pančevo

U muškoj konkurenciji najbolji su bili Beograđani, na drugom mestu su Kragujevčani, dok je treće mesto pripalo Pančevcima. Među ženama najviše strelica u centar su poslale Kraljevčanke, drugoplasirana je ekipa iz Beograda, a treće mesto zauzeo je tim iz Smedereva.

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta „Tišinom ću ti reći” Udruženja „Pančevački omladinski centar“. Projekat je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *