Rukomet: Veteranke iz Pančeva opušteno pobedile na turniru „Opušteno”

Veteranke Rukometnog kluba Dinamo iz Pančeva ponovo su zablistale i donele još jedan pobednički pehar, ovoga puta iz prestonice Vojvodine.

U Novom Sadu održan je, naime, 18. Međunarodni turnir rukometnih veterana i veteranki pod nazivom „Opušteno”, inače jedan od prvih veteranskih turnira u regionu. Nadmetalo se 18 muških i 8 ženskih ekipa, a rukometašice iz Pančeva opet nisu imale premca.

Pored Dinama, u konkursenciji su bili i Srem, Slavonski Brod, Slow Team, Tatran, Mediscinar, Novska i Zaprešić. Pančevke su u grupi savladale Medicinar iz Šapca i slovenački Slow Team, a potom su u finalu bile bolje i od slovačkog Tatrana iz Stupave.

Pročitajte još  SVETSKI DAN OSOBA S AUTIZMOM: Deca iz Pančeva na projekciji filma „U drugačijem tonalitetu”

Ovaj uspeh još više dobija na značaju ako se zna da je tim rukometnih veteranki iz Pančeva igrao u oslabljenom sastavu, jer su čak tri igračice povređene na prethodnom turniru.

Njihove drugarice su igrale i za njih i uspele su da osvoje još jedan šampionski pehar. A one su: Jelena Jovanović, Nataša Misaljević Stančul, Snežana Milićev, Biljana Zubić, Dijana Babić, Gordana Babić, Vesna Ilijev, Biljana Kocevski, Jasmina Mitić, Jelena Vuleta, Mirjana Nebrigić, Zorica Jovanović, Jelena Narančić, Milena Majstorović, Dejana Vasić, Jasmina Dangubić, Rada Lukić i Mirjana Kosanović.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: