POPUSTI U LAGUNI: Dečji dani kulture od 13. do 17. aprila!

Foto: © Canva Pro

Dečji dani kulture, tradicionalna manifestacija posvećena deci, održava se od srede, 13. aprila do nedelje, 17. aprila, u organizaciji izdavačke kuće Laguna i lanca knjižara Delfi. Tim povodom očekuju vas veliki popusti na Lagunine knjige za decu, a organizatori najavljuju i druženja sa piscima i zanimljive radionice u pojedinim knjižarama.

Sve to liči na čuvenu Laguninu manifestaciju „Noć knjige” tokom koje se i u pančevačkoj knjižari u tržnom centru BIG uvek mogu videti redovi ljubitelja pisane reči koji nikada ne propuštaju priliku da svoje omiljene naslove kupe na velikom sniženju. Razlika je samo u tome što u ovom slučaju povoljniji uslovi kupovine važe samo za izdanja za decu.

Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%.

Navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja, ali bez mogućnosti da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača biće na popustu od 20%, dok će odabrani gift program biti snižen od 20% do čak 40%. Clementoni puzzle, Cubic Fun 3D puzzle i Dexy Co čestitke biće na popustu od 10%.

Organizatori napominju da se navedeni popusti ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

– Sa prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja za svaku kupovinu Laguninih naslova, a isporuka će biti besplatna preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije za naslove i gift program koji su na akciji – kažu u Laguni.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.