PANTRANSPORT: Ovo je NOVI RED VOŽNJE koji važi za gradski saobraćaj od 7. januara (međugradski se ne menja)

„Pantransport” će od ponedeljka, 9. januara početi da primenjuje novi red vožnje autobusa u sistemu gradsko-prigradskog saobraćaja na teritoriji Pančeva.

Kako navode u tom preduzeću, izmene u odnosu na prethodni red vožnje su sledeće:

  • Na liniji 5A Minel – Centar – RNP uveden je novi polazak u 21:10. Autobus će koji će produžavati do Starčeva, a povratak iz Starčeva je u 22 sata.
  • Na linijama 9 ka Banatskom Novom Selu i 25 ka Banastskom Brestovcu dosadašnji polasci u 23:59 pomereni su na 00:15.
  • Na liniji 25 Pančevo AS – Banatski Brestovac svi polasci koji su saobraćali u 10. minutu pomereni su 5 minuta ranije i obavljaće se u pun sat i 5 minuta.
  • Na liniji 25 Banatski Brestovac – Pančevo AS svi polasci koji su saobraćali u vremenu punog sata pomereni su 10 minuta ranije i obavljaće se u 50. minutu, izuzev polaska u 6:00 koji ostaje nepromenjen.

Red vožnje za međumesni saobraćaj je nepromenjen.

Ovo je red vožnje koji je „Pantransport” objavio za gradski saobraćaj i koji važi od 7. januara.

pantransport novi red vožnje gradskiRed vožnje koji je „Pantransport” objavio za međumesni saobraćaj važi od 1. januara, ali se ovaj red vožnje nije menjao u odnosu na prethodni:pantransport novi red vožnje međumesni

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: