PANČEVO: Počela prodaja stanova u kompleksu „Weifert city center”, evo šta je sve u ponudi

„Weifert city center”, luksuzan kompleks od tri zgrade sa ukupno 286 stanova koji je nikao u samom srcu Pančeva, u Ulici oslobođenja 2, konačno je otvorio svoja vrata za one koji bi da upravo na toj lokaciji pronađu svoje parče raja.

Prodaja je krenula, a kako najavljuje izvođač radova, stanovi u lameli B, odnosno čeonoj zgradi koja gleda ka Autobuskoj stanici, biće useljivi do kraja ove godine.

U lameli C, koja obuhvata preostale dve zgrade, radovi će biti završeni tokom 2024. godine, ali je i tu već sada moguće kupiti stan.

Otkrivamo vam kakvi su stanovi u ponudi i šta će kompleks imati od dodatnih sadržaja, te kako da zakažete razgovor i razgledanje među prvima, budući da je interesovanje za stanove na ovoj ekskluzivnoj lokaciji izuzetno veliko od samog početka izgradnje.

Gradić u srcu grada

Ono što je kompleks „Weifert city center” od starta stavilo na prvo mesto na listi želja potencijalnih kupaca pre svega iz Pančeva i Beograda, ali i iz južnog Banata i šire, definitivno je lokacija.

U Pančevu teško da možete zamisliti bolju.

„Weifert” je smešten u samom srcu grada. Ukoliko ste iz Pančeva, znate i sami da se na rastojanju od 50 do 800 metara, ili vremenski od jednog do deset minuta, nalaze: autobuska stanica, Glavna pošta, Zelena pijaca, Narodna bašta, Gradski park, Policijska uprava, Dom zdravlja, Opšta bolnica, dva supermarketa, tri osnovne škole, nekoliko banki, vrtići, Gradska biblioteka, Kulturni centar, Narodni muzej, Dom omladine, brojne prodavnice, ugostiteljski objekti, turističke agencije – jednom rečju, baš sve što vam je potrebno u svakodnevnom životu.

Pročitajte još  STARČEVO: U galeriji muzeja izlažu učenici Škole za dizajn iz Beograda

Uz sve to, pored samog kompleksa biće izrađena i potpuno nova ulica u gradu sa kompletnom infrastrukturom, a ona će povezati Ulicu oslobođenja sa Ulicom Pere Segedinca. Time će se ovaj kompleks otvoriti i prema tržnom centru BIG.

Nova ulica označena je crvenim strelicama

Kada smo kod saobraćajne infrastrukture, upravo na raskrsnici Ulice oslobođenja i Vojvode Radomira Putnika u narednom periodu biće izgrađen kružni tok, pa uprkos povećanju broja stanara, neće biti problema ni u cirkulisanju vozila u ovom delu grada.

Dom po vašoj meri

Nije lokacija jedina prednost koju „Weifert” nudi. Tu su i čak 33 modela stanova – različita je kvadratura, broj i raspored prostorija, pa u tolikoj ponudi teško da postoji želja koja neće biti ispunjena ili potreba koja neće biti zadovoljena.

Ne treba ni naglašavati da se u prestižnom kompleksu poput ovog stanovi grade u skladu sa najvišim standardima uz korišćenje modernih i dugovečnih materijala koji osiguravaju dugoročni kvalitet.

Pročitajte još  PANČEVO: Maturantski ples u utorak u podne

Pogledajte i virtuelnu turu kroz ovaj kompleks:

 

– Sarađujemo sa građevinskom firmom FMS Kvart koja je radila na projektima izgradnje stambenih objekata po najvišim standardima u Beogradu i na Kopaoniku sa stotinama zadovoljnih kupaca – navodi se na veb-prezentaciji centra „Weifert”.

Ne treba mnogo matematike da bi se razumelo da je u vremenu u kome živimo kupovina ovakve nekretnine na takvom mestu istovremeno i odlična investicija koja čini da vaš novac vremenom samo vredi više.

Koji stanovi su najtraženiji

U ponudi su modeli stanova različitih površina: najmanja je garsonjera od 35,68 kvarata, a najprostraniji je četvorosoban stan od 89,5 kvadrata. Između je široka paleta jednosobnih, jednoisposobnih, dvosobnih, dvoiposobnih, trosobnih, troiposobnih i nešto manjih četvrosobnih stanova kako u lameli B, tako i u dve zgrade sa četiri ulaza u lameli C.

Koliko su ovi stanovi privlačni porodicama sa većim brojem članova kako zbog same cene, tako i zbog kasnije uštede na računima, izlišno je i govoriti.

Kako kažu u „Weifert”-u, trenutno je najveća potražnja za stanovima čija su arhitektonska rešenja takva da se pri gradnji insistiralo na tome da se svaki kvadrat što bolje i pametnije iskoristi.

Tako na raspolaganju imate jednoiposoban stan od neverovatnih 37,25 kvadrata ili troiposoban koji izgleda kao četvorosoban, a ima tek 72,12 kvadrata. To deluje neverovatno ako se uzme u obzir da četvorosobni stanovi u drugim stambenim kompleksima sličnog tipa gradnje imaju u proseku oko 110 kvadrata.

Pročitajte još  RUKOMET: Veteranke Dinama donele trofej iz Slovenije
Jednoiposoban od 37,25 kvadrata
Troiposoban od 72,14 kvadrata

Oaza u centru svih zbivanja

Ono što će takođe mnogim sadašnjim i budućim Pančevcima i Pančevkama koji svoje gnezdo sviju u „Weifertu” biti dodatni razlog za zadovoljstvo, svakako je činjenica da će ova lokacija, iako se nalazi na prometnom mestu, biti tako osmišljena i dizajnirana da zadrži svoj mir, privatnost i kompaktnost, dovoljno blizu, a opet dovoljno daleko od svih okolnih sadržaja.

Sam kompleks imaće i savršen eksterijer sa mnogo zelenila, posedovaće privatni parking, a vlasnicima stanova biće na raspolaganju i mogućnost zakupa garažnog mesta.

U kompleksu će se nalaziti i brojni dodatni sadržaji tako da oni koji u svoje lične karte upišu adresu Oslobođenja 2, mogu da za sebe kažu da imaju sve uslove za život iz snova.

Ukoliko i vi želite da budete među njima, više o stanovima koji su u ponudi saznajte na sajtu citycenterweifertpancevo.rs, a obilazak zakažite putem telefona 061/30-33-923. Na navedenom broju možete dobiti i sve dodatne informacije.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: