PANČEVO: Ovog vikenda plesni spektakl u Hali sportova na Strelištu

U Pančevu će se ovog vikenda, 24. i 25. februara, održati drugi Međunarodni plesni festival koji će u Sportskoj hali na Strelištu okupiti preko 1.000 plesača iz sedam zemalja: Belgije, Rusije, Poljske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rumunije, Severne Makedonije, sa Kipra i naravno, iz Srbije.

Na festivalu će posetioci imati priliku da uživaju u plesovima svih stilova od umetničkog, savremenog, modernog i klasičnog baleta, preko folklora, do urbanih stilova, hip-hopa, street dance performansa, akrobacija i stilova acro i fit kids.

Pročitajte još  U PANČEVU, 13. JULA: Kvalifikacioni turnir 3x3 Roda državnog prvenstva, prva nagrada 110.000 dinara

Uporedo će u ponudi biti i besplatan radionički program pod vođstvom svetski poznatog koreografa, Little Phil, i specijalne gošće Veronike Supernikove iz Rusije

Glavni događaj festivala biće gala večeri u subotu i nedelju, gde će se takmičiti 20 najboljih koreografija. Ulaznice koštaju 400 dinara, a sav prihod će ići u humanitarne svrhe, za lečenje Petre Jovanovic.

Pogledajte kako je na festivalu bilo prošle godine:

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: