PANČEVO: Održan 2. Oldtajmer skup

U Pančevu je u subotu, 8. juna, održan drugi Oldtajmer skup u organizaciji Mini klasik kluba, a preko 90 automobila različitih kategorija iz prošlog veka Pančevci su mogli da obiđu tokom celog dana na platou ispred Narodnog muzeja.

Najbolji su dobili i nagrade u šest kategorija, a svi su kod starijih sugrađana probudili neke lepe uspomene na prošla vremena. Ni mlađi nisu ostali ravnodušni pred izloženim modelima, uživajući u muzici koju je puštao DJ Rescobar.

Pročitajte još  U PANČEVU OD 12. DO 16. JUNA: „Dani prota Vase” po 24. put (PROGRAM)

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović koji je izrazio zadovoljstvo što grad zauzima sve višu poziciju na mapi manifestacionog turizma u Srbiji.

– Pančevo, grad sa bogatom istorijom i kulturom, danas je ponosni domaćin ovog događaja koji okuplja entuzijaste i kolekcionare. Oldtajmer skup nije samo prilika da se vide prelepa i jedinstvena vozila, već i prostor za druženje i razmenu iskustava. Grad Pančevo će u budućnosti, kao i do sada, nastaviti, da podržava različite manifestacije u našem gradu. Nadam se da će se skup oldtajmera, kao jedna od najzanimljivijih i kao možda najatraktivnija manifestacija i u budućnosti održavati ovde – poručio je gradonačelnik.

Pročitajte još  U PANČEVU OD 12. DO 16. JUNA: „Dani prota Vase” po 24. put (PROGRAM)

Direktor Turističke organizacije Pančevo Srđan Nikolić istakao je da će TOP uvek podržavati manifestacije poput ove i da će takvih događaja u Pančevu biti još više jer je to ono što turiste dovodi u naš grad.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: