PANČEVO: Na „Biciklijadi 05” čak 335 učesnika na 670 točkova

Sada već tradicionalna manifestacija „Biciklijada” koju organizuje Rotari klub „Mihajlo Pupin”, održana je po peti put u Pančevu, u subotu, 16. septembra. Mesto okupljanja čak 335 biciklista u prepodnevnim satima bio park „Barutana”, a program je bio podeljen na dva segmenta.

U prvom je održana takozvana spora vožnja, kada se 75-oro dece takmičilo u tome ko će na biciklu poslednji stići na cilj i osvojiti prigodnu nagradu. Evo kako je izgledalo finale spore trke:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

Pročitajte još  SKUPŠTINA ODBOJKAŠKOG SAVEZA VOJVODINE: Petar Bogunović i dalje predsednik

U drugom delu programa realizovana je revijalna vožnja ulicama Pančeva u dužini od oko 8 kilometara. Bilo je zaista lepo videti čak 260 biciklista koji su tokom „Biciklijade” prokrstarili gradom u želji da svojim učešćem u ovoj manifestaciji doprinesu unapređenju lokalne zajednice.

Naime, kako kažu u Rotari klubu „Mihajlo Pupin”, sav prihod od ove akcije biće uložen u izradu novih stalaka za bicikle koji će biti donirani školama.

Pročitajte još  SLAVILO SE NA STRELIŠTU: Šampionska titula za Rukometnu akademiju Dinamo!

„Biciklijadu” su svojim prisustvom, između ostalih, podržali i Aleksandar Radojčić, guverner Distrikta 2483 (Srbija i Crna Gora), kao nekoliko domaćih i inostranih klubova, kao što su RK Pančevo, RK „Skadarlija”, RK „Metropoliten”, RK „Smederevo”, RK „Karansebeš” iz Rumunije i Rotarakt „Mihajlo Pupin”.

Zanimljivo je da su Rotari klub „Budva” i Rotari klub „Kotor” organizovali biciklijade u svojim gradovima, kao podršku pančevačkoj akciji.

Pročitajte još  PANČEVO: Održana tribina o prevenciji nasilja u školama

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: