GLASAJTE ZA NJIH: Tri Pančevke u trci za titulu Miss Balkana

Čak tri lepotice iz Pančeva nalaze se među 12 odabranih finalistkinja koje će se 17. decembra u Nišu takmičiti za titulu Miss Environment Serbia. Pobednica i njene dve pratilje direktno će se plasirati na izbor za Miss Balkana čiji će domaćin 18. aprila iduće godine biti Srbija.

Za titulu Miss Balkana na Kopaoniku će se takmičiti po tri najlepše devojke iz Albanije, BiH, Bugarske, Severne Makedonije, Crne Gore, Grčke, Italije, Rumunije, Slovenije, Turske, Hrvatske i Srbije.

Lepotice iz Pančeva koje pretenduju na titulu Miss Environment, a potom i Miss Balkana su Jagoda Milovanović, Slavica Balan i Aleksandra Arsić. Na njihov plasman uticaće i SMS glasovi publike. Glasanje je već počelo, a detalje možete pogledati na sajtu missenvironmentserbia.com.

Iako se to po njenoj figuri nikad ne bi reklo, zanimljivo je da je jedna od takmičarki, Jagoda Milovanović, majka četvoro dece. Ona ima 35 godina i sa suprugom Adrijanom, sinom Nikolom (2009) i ćerkicama Adrijanom (2012), Tijanom (2018) i Helenom (2019) živi u Dolovu. Po struci je frizerka, ali se trenutno, kako kaže, bavi glumom, modelingom i manekenstvom.

Jagoda Milovanović, foto: Goran Šarenac

Plasman u finale izbora za Miss Environment nije njen prvi niti najveći uspeh na ovom polju.

– Ponosno nosim već tri titule, od kojih je jedna Miss superžena Srbije. Veoma sam aktivna i brižna mama. Prioritet mi je porodica i odgajanje dece i tome sam posvećena. Pobornik sam zdravog života, vežbanja, trčanja i zdrave ishrane, a manekenstvom i modelingom se uspešno bavim već tri godine. Malo je naporno uskladiti sve obaveze pošto smo suprug i ja sami, pa je on taj koji me podržava, pomaže mi i trudi se da me isprati u svemu ovome.– kaže Jagoda koja će na izboru za Miss Environment nositi broj 9.

Jagoda ne krije da je ponosna na to što se baš ona našla među 12 najlepših Srpkinja koje su ušle u finale.

– Veoma sam zahvalna svojim sugrađanima Pančevcima i Dolovcima na tome što su u velikom broju uz mene i što me bodre. Zamolila bih sve koji to žele da me podrže i tako što će glasati za mene i lajkovati moju fotografiju na Instagram stranici @missbeautyserbia. Glasanje je počelo od 15. septembra i trajaće do sredine decembra – poručila je Jagoda.

Ukoliko želite da podržite Jagodu i druge dve Pančevke, posetite pomenuti sajt i Instagram stranicu i tamo ćete pronaći sve detalje i uputstva za glasanje.

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *