PANČEVO: „Brose” i ove godine generalni pokrovitelj programa Kulturnog centra

brose sponzorKompanija „Brose” podržavaće i ubuduće programe Kulturnog centra Pančeva, a to je ozvaničeno i potpisivanjem novog ugovora o sponzorstvu u sredu, 22. maja. Ugovor su potpisali Nemanja Bogdanov, direktor Kulturnog centra, Matthias Tupy, direktor kompanije „Brose” i Jörg Heinz Hofmann, komercijalni direktor i zastupnik te kompanije.

– Danas je značajan dan za Kulturni centar jer zvanično nastavljamo uspešnu četvorogodišnju saradnju sa našim partnerima, kompanijom „Brose”, na čemu sam im posebno zahvalan. Naše partnerstvo je i prijateljsko, o čemu najbolje svedoči saradnja na programu Bijenala dečije umetnosti BUDI, kao i u okviru redovnih programa koje organizuje i realizuje Kulturni centar Pančeva. I mi se rado odazivamo akcijama koje u našem gradu pokreće kompanija „Brose”, poput akcije sadnje drveća u Gornjem gradu – rekao je Nemanja Bogdanov na svečanosti upriličenoj povodom potpisivanja ugovora.

Pročitajte još  OGLASILA SE HIP PETROHEMIJA: Ovo je uzrok pojačanog plamena na baklji

Generalni direktor kompanije Brose, Matthias Tupy podsetio je da „Brose” sponzoriše programe Kulturnog centra Pančeva od samog početka rada te kompanije u ovom gradu.

– Slične aktivnosti poduzimamo u svim gradovima gde se nalaze naše fabrike, sa namerom da podržimo lokalnu kulturu i umetnost, kao i institucije kulture. Sponzorišemo i sportske aktivnosti, univerzitete, škole i edukativne programe, jer želimo da budemo dobre komšije, sa ciljem da kulturni život učinimo bogatim i zanimljivijim za lokalnu zajednicu čiji smo i mi deo.

Jörg Heinz Hofmann odao je priznanje zaposlenima u Kulturnom centru Pančeva koji se svojim radom i zalaganjem trude da ponude kvalitetne umetničke sadržaje publici u Pančevu.

Pročitajte još  PANČEVO: Grad nagradio 55 vukovaca i učenika generacije srednjih škola (SPISAK NAGRAĐENIH)

Potpisivanje novog Ugovora o finansiranju programa podrazumeva da će kompanija „Brose” biće generalni pokrovitelj redovnog programa Kulturnog centra Pančeva u tekućoj, 2024. godini.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: