U SREDU: Onlajn Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi

Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2022/23 održaće se u sredu, 9. novembra, od 10 do 17.30 sati, kao onlajn događaj u virtuelnom prostoru Narodne skupštine Republike Srbije. Grad Pančevo je jedan od 56 organa javne uprave koji, u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave, organizuje ovaj Sajam. U realizaciji učestvuje i pet državnih univerziteta, a sve uz podršku EU projekta „Vidljivost i komuniciranje reforme javne uprave“.

Kako najavljuju organizatori, program Sajma je osmišljen tako da bude interaktivan i dinamičan, sa velikim brojem istovremenih sesija, tematskih tribina i panela, čet i video poseta štandovima organa i univerziteta učesnika Sajma.

– Pozivamo sve zainteresovane da posete Sajam, upoznaju se sa ponudom stručne prakse koju su za njih pripremili organi učesnici Sajma, susretnu se sa kolegama iz javne uprave i dobiju relevantne informacije kako do stručne prakse i mogućnostima koje pruža stručna praksa u javnoj upravi – navodi se u pozivu organizatora.

Više informacija o stručnoj praksi u javnoj upravi pogledajte na https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *