ODBOJKAŠKA SUPERLIGA: Karađorđe savladao Borac

Odigrano je i 16. kolo Superlige Srbije u odbojci, a starčevački Borac je pretrpeo i 15. poraz u šampionatu.

U Hali sportova na Strelištu danas je gostovala ekipa iz Topole, jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone i uspela ja da osvoji nove bodove: Borac – Karađorđe 1:3, po setovima: 19:25, 23:25, 26:24 i 21:25.

Iako rezultat to možda i ne pokazuje, gosti su relativno lako došli do prednosti u prva dva seta. Pokazali su da su u ovom trenutku spremnija ekipa. U drugom delu meča pojavila se šansa za Starčevce u samom finišu seta, ali odlični gosti iz Topole ipak nisu dozvolili preokret.

Pročitajte još  TOP NA SAJMU TURIZMA: Promovisan vodič, a za maj najavljena nova manifestacija „Pančevo wine weekend”

Treći set bio je i najneizvesniji, a na krilima Alekse Nikolića i njegovih as- servisa, Borac je uspeo da smanji na 2:1 i vrati se u meč.

Nada da se može do sportskog čuda, kratko je trajala. Karađorđe je u četvrtom setu ponovo uspostavio kontrolu nad utakmicom i bez velike muke stigao je do sva tri boda.

Borac je utakmicu odigrao u sastavu: Nemanja Stefanović, Ivan Ćirović, Aleksa Nikolić, Nenad Madić, Aleksa Nestorović, Stefan Fet, Bojan Poznić, Gabriel Da Silva, Vladimir Knežević, Igor Ninić, Saša Rajković, Marko Kovačević, Nemanja Miletić i Strahinja Tanev.

Narednog vikenda Starčevci putuju u Suboticu na megdan sa Spartakom.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: