DRŽAVNI DŽUDO ŠAMPIONAT: Pančevac Petar Novaković šampion Srbije

Beogradska dvorana „Šumice” okupila je danas najbolje mlade džudiste u našoj zemlji. Održano je Prvenstvo Srbije u konkurenciji kadeta, a veoma jakoj konkurenciji ponovo su zablistali mladi borci pančevačkog Tamiša.

Petar Novaković postao je šampion Srbije, Natalija Strigić okitila se srebrnim odličjem, a Mara Rašić je osvojila bronzanu medalju. Odlične borce Tamiša predvodio je trener Boris Bevc.

Petar Novaković je do trona u kategoriji boraca preko 90 kg stigao posle tri teška meča, pa je tako još jednom pokazao da ga s pravom svrstavaju u red najboljih i najtalentovanijih džudista u našoj zemlji.

Pročitajte još  DŽUDO: Još jedno zlato za Radana Čigoju

Osvajanjem trofeja na najznačajnijem domaćem takmičenju, fenomenalne devojčice pančevačkog kluba potvrđuju da su na dobrom putu i da je Tamiš prava fabrika šampiona.

Natalija Strigić je do srebra stigla u kategoriji takmičarski preko 70 kg, dok je Mara Rašić bronzu osvojila u grupi devojaka do 48 kg

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: