NSZ: Novi rokovi za program „Moja prva plata“

Nacionalna služba za zapošljavanje produžila je rokove za sve faze učešća u programu „Moja prva plata”, a taj korak je usledio, kako se navodi u saopštenju NSZ, zbog velike zainteresovanosti poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu.

Tako će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih pozicija biti realizovano u periodu od 10. oktobra do 7. novembra. Prijavljivanje nezaposlenih mladih za učešće u programu biće realizovano u periodu od 13. novembra do 6. decembra, a poslodavci će birati kandidate od 7. do 22. decembra.

Konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama biće objavljena na portalu „Moja prva plata“ najkasnije do 29. decembra.

Zaključivanje ugovora između Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavca i izabranog kandidata, kojim se uređuju međusobna prava i obaveze, biće sprovedeno u periodu od 1. do 19. januara iduće godine. Sprovođenje programa mora početi u istom tom roku.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: