KUDA ZA PRAZNIKE: Za 1. maj u SLOVENIJU, a pre toga u Budimpeštu ili na izlete po Srbiji

Prolećni raspust, uskršnji i prvomajski praznici prilika su da konačno svi odahnemo posle dve duge pandemijske godine koje su usledile nakon one čuvene „dve ključne nedelje”. Korona je bar za sada proglasila primirje, lepo vreme je stiglo, jedna po jedna država polako otvara svoje granice za turiste i pravo je vreme da se negde otputuje. Zaslužili smo!

Ako razmišljate kuda biste mogli ovih dana da se zaputite sa porodicom, a da pritom vidite i obiđete što više za što manje para, onda neka vaša prva destinacija bude agencija „Star turs” iz Pančeva.

Njihova ponuda izleta i putovanja je takva da od danas pa do kraja praznika (a i nakon toga, do kraja godine) gotovo svakog dana u ponudi imate nešto novo.

No, ako ćemo zaista u aprilskom kalendaru birati ono putovanje tokom koga ćete najviše dobiti naspram uloženog novca, onda je to definitivno Slovenija za prvomajske praznike. Ovo je jedna od država koja je nedavno ukinula kovid propusnice i u koju ponovo možemo slobodno putovati bez ikakvih epidemioloških mera i provera.

Pročitajte još  SKUPŠTINA ODBOJKAŠKOG SAVEZA VOJVODINE: Petar Bogunović i dalje predsednik

Kako je navedeno na sajtu i Fejsbuk i Instagram stranici „Star tursa”, putuje se u gradić bajkovito lepe prirode u Goriškoj regiji – Cerkno, poznat po svom skijalištu, koje je tri sezone zaredom proglašavano za najbolje u Sloveniji.

Cerkno, foto: © Canva Pro

Putovanje traje od 29. aprila do 3. maja, a paket aranžman po ceni od 140 evra po osobi obuhvata prevoz, tri noćenja sa doručkom u hotelu Cerkno 3*, korišćenje termalnih bazena u hotelu, obilaske prema programu, usluge vodiča / predstavnika agencije tokom putovanja, troškove ogranizacije putovanja i putno zdravstveno osiguranje.

Ovo već samo po sebi zvuči primamljivo, jer Cerkno oduzima dah svojom lepotom.

Međutim, ovo putovanje postaje još primamljivije kada pogledate plan puta i shvatite da ćete prvog dana, pre nego što uopšte stignete na odredište, najpre uzduž i popreko obići Ljubljanu, a zatim i da će vam na raspolaganju, uz doplatu, biti i izleti na bukvalno sva najlepša mesta u Sloveniji: Bled, Bohinj, Portorož i Piran. U povratku ćete još malo uživati u Ljubljani.

Bled, foto: © Canva Pro

Ukoliko volite putovanja koja su toliko sadržajna da se na kraju osećate kao da ste na putu proveli mnogo više vremena nego što je to stvarno slučaj, onda je ovo pun pogodak. Na osnovu ličnog iskustva, možemo potvrditi da su izleti i putovanja koja organizuje „Star turs” po pravilu isplanirani tako da u svaki dan stane maksimum sadržaja i da za svoj novac uvek dobijete i više nego što očekujete.

Pročitajte još  PANČEVO: U nedelju se zatvara deo Ulice Radomira Putnika, menjaju se i trase „Pantransporta”

Proći kroz celu Sloveniju za samo nekoliko dana, uz organizaciju za koju se unapred zna da je besprekorna i prirediti sebi uživanje za sva čula tokom najlepšeg godišnjeg doba, zvuči kao plan kome bi malo koji mogao parirati.

Bohinj, foto: © Canva Pro

Ponovo videti Jadran već sada i to u nekim od najlepših gradova na toj obali kakvi su Portorož i Piran? Uživati u prirodi Bleda i Bohinja kakva i na slici ostavlja bez teksta? Posetiti zamke i katedrale, proštetati se Ljubljanom, okrepiti i dušu i telo u termalnim bazenima, sauni, slanoj sobi, probati najbolje krempite na svetu… Ima li boljeg načina da provedete predstojeće praznike?

Detaljne informacije o cenama fakultativnih izleta, programu putovanja i smeštaju, kao i sve ostale pojedinosti pogledajte OVDE.

Pročitajte još  OD 24. DO 26. MAJA U NARODNOJ BAŠTI: Prvi festival vina „Pančevo Wine Weekend” (PROGRAM)
Piran, foto: © Canva Pro

A pre Slovenije, tokom narednih dana možete da odaberete još čak osam drugih destinacija i to:

  • 22 – 24. april: Zlatibor (2 polupansiona i prevoz) – 6.500 din
  • 22 – 24. april: Rafting Drina – Tara (2 noći, 5 obroka, rafting) – 115 evr
  • 23. april: Budimpešta – 3.000 di
  • 23. april: Planinarska tura na Bukulji – 1.200 din
  • 24 – 26. april: Sarajevo i Mostar (2 noćenja sa doručkom i prevoz) – 7.000 din. U Sarajevu smo bili sa „Star tursom”, a zašto i to putovanje toplo preporučujemo pogledajte OVDE.
  • 24. april: Krupajsko vrelo, manastiri Vitovnica i Gornjak, ergela Ljubičevo – 1.300 din
  • 24. april: Subotica, ergela Kelebija – 1.700 din
  • 27. april: Banja Ždrelo – 1.600 din

„Star turs” ima polaske iz Pančeva, Beograda, Novog Sada i okoline.

Ukoliko niste sigurni šta od svega ovoga da izaberete, uzmite kartu, zažmurite i ubodite prstom. Šta god da ispadne, sigurno ćete se odlično provesti.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: