INKLUART: Udruženje „Papir Boje Makaze” organizovalo sjajnu radionicu u školi „Mara Mandić”

Nezaboravna inkluzivna radionica za decu održana je u sredu, 15. novembra u školi „Mara Mandić” u Pančevu u organizaciji Udruženja „Papir Boje Makaze” i uz podršku Grada Pančeva.

Ovo je prva od ukupno šest radionica koje su deo programa „InkluArt: inkluzivna umetnička zajednica dece Pančeva”.

Na radionici su deca imala priliku da uživaju u dve predstave koje su izveli talentovani mališani iz Studija govora i javnog nastupa „Glumionica”. Predstave su bile pute emotivnih trenutaka, a publiku iz škole „Mara Mandić” oduševili su i fenomenalni performansi malih glumaca.

Pročitajte još  POLAGANJE ZA DŽUDO POJASEVE: Strogi čika Marko, Tanjine „kiflice” i superklinci Tamiša

– Ova radionica je označila početak programa „InkluArt” u Pančevu i mi s nestrpljenjem iščekujemo predstojeće radionice, koje će doneti još više umetničkog i edukativnog sadržaja za decu našeg grada. Želimo da se zahvalimo Gradu Pančevu na podršci i prepoznavanju značaja ovakvih inkluzivnih radionica koje pružaju deci jedinstvenu priliku za razvoj kreativnosti, samopouzdanja i druženja. Takođe, veliku zahvalnost upućujemo i direktoru i svim zaposlenima u školi „Mara Mandić” na neverovatnoj podršci i ljubavi koju pružaju našoj deci – poručuju iz Udruženja „Papir Boje Makaze”.

Pročitajte još  OGLASILA SE HIP PETROHEMIJA: Ovo je uzrok pojačanog plamena na baklji

Preostalih pet radionica biće održane do kraja godine. Evo kako je bilo na jučerašnjoj:

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Zdravo Pančevo (@zdravopancevo)

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: