GALA KUP U POWERLIFTINGU: Pančevcima 12 medalja

Petnaest predstavnika Kluba dizača tegova Dinamo iz Pančeva učestvovalo je proteklog vikenda na Međunarodnom takmičenju u powerlifting-u „Gala kup” u Knjaževcu i vratilo se odatle sa 12 osvojenih medalja: šest zlatnih, dve srebrne i četiri bronzane, u različitim uzrastnim i težinskim kategorijama.

Organizator takmičenja bio je Powerlifting i bodibilding klub Кnjaževac, uz pokroviteljstvo Powerlifting saveza Srbije. Na „Gala kupu” je učestvovalo 106 takmičara, a zbog tako velikog broja učesnika, program takmičenja bio je podeljen na dva dana.

Pročitajte još  PANČEVO: Završena nova zgrada Zavoda za javno zdravlje, evo kako je unutra

U konkurenciji kadetkinja najsjajnija odličja pripala su Pančevkama Kristini Jeremić, Istri Nikolić i Nataši Mitrović. U kategoriji juniorki, zlatnu medalju zaslužila je Jovana Milošev.

Zlatne medalje osvojili su i kadeti Andrej Radomirović i Ognjen Crnčević, dok se Aleksandar Kačavenda okitio srebrnom medaljom.

Sergej Šalić, Igor Sotirov, Nikola Raković i Nenad Matijašević, nastupali su u juniorskoj konkurenciji. Sergej, Igor i Nikola bili su trećeplasirani u svojim težinskim kategorijama, dok je Nenad bio četvrti.

Pročitajte još  BOKS: Osam medalja za BK Profesionalac na Prvenstvu Srbije

U seniorskoj konkurenciji kod devojaka nastupala je Ana Jakovljević, koja se okitila bronzom. Luki Veličkoviću pripala je srebrna medalja. Marko Radovanov osvojio je bronzu, Luka Živanović bio je četvrti u svojoj kategoriji, dok je Aleksa Nikolić bio šesti.

U ekipnom plasmanu u konkurenciji svih klubova, Dinamo je zauzeo drugo mesto. Pojedinačne nagrade za relativno najjače takmičare/ke dobili su Krisitna Jeremić (konkurencija kadetkinja), Ognjen Crnčević (konkurencija kadeta), i Jovana Milošev (konkurencija juniorki).

Pročitajte još  VESLANJE: Srebro za Marka Jančikina i zlato za Miloša Boškova na regati „Croatia Open”

Takmičarima Dinama sledi duža pauza i priprema za takmičenja u narednoj kalendarskoj godini. Naredne godine fokus će biti usmeren na odlazak na međunarodna takmičenja.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: