G-DRIVE #TAKOMOĆNO KARTING ISKUSTVO: Završena druga trka Otvorenog prvenstva

Druga trka Otvorenog prvenstva Srpskog sportskog karting saveza održana je u nedelju, 12. maja, na Motodromu Kula, uz podršku G-Drive premijum goriva NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica.

Više od decenije šampionat okuplja najbolje takmičare iz Srbije i regiona, a ovogodišnja sezona obuhvata čak šest takmičarskih vikenda u kojima će od aprila do septembra moći da uživaju svi ljubitelji karting vožnje u Srbiji i šire.

Interesovanje je veliko, o čemu svedoči i činjenica da se ove godine za učešće prijavilo više od 80 takmičara iz Srbije, Mađarske, Crne Gore i Austrije.

Oni koji se takmiče u čak 8 kategorija, na karting stazama u Jagodini, Kuli i Beogradu.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Radovan Kovač (@radovankovac_izazoviavanturu)

 

Pročitajte još  U PANČEVU OD 25. MAJA DO 25. JUNA: Više od 20 umetnika izlaže na 21. Bijenalu umetnosti

Druga trka na Motodromu Kula donela je mnogo uzbuđenja i odmeravanja snaga u više kategorija. Najviše simpatija poneli su izuzetni vozači i ujedno najmlađi takmičari u kategoriji „Bambini”.

Impresivne momente, dinamičnu i uzbudljivu vožnju gledaoci i učesnici su osetili u takmičarskim kategorijama „Master” i „Tag”, kao i u specijalnoj kategoriji „G-Drive kup”, koji je naročito privukao pažnju brojne publike.

G-Drive premijum goriva, G-Drive 100 benzin i G-Drive dizel, inspirisana čistom energijom i kretanjem, omogućavaju efikasniji rad motora, poboljšavaju njegove performanse i pozitivno se odražavaju na njegovu ispravnost i dugovečnost. Zato je G-Drive sinonim za snagu, sigurnost i neizostavni osećaj superiornosti tokom vožnje.

Pročitajte još  DŽUDO: Pet medalja za Dinamo na Kupu cara Konstantina

G-Drive nagrade osvojili su najbolji u svakoj od kategorija. Na kraju sezone, u generalnom plasmanu pobednike očekuju i vredna priznanja – besplatno G-Drive gorivo i set G-Drive proizvoda.

Šampionat se nakon Jagodine i Kule nastavlja 2. juna u Autokomerc Karting centru u Beogradu, gde će ovo adrenalinsko leto dobiti novo ubrzanje. Ovog leta navijajte za svoje favorite i doživite G-Drive #takomoćno karting iskustvo!

Pročitajte još  PANČEVO: U maturantskom plesu učestvovalo 530 đaka

Fotografije: NIS

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: