FUDBAL: Voja Gačić i Dolovo okupirali vrh tabele

U subotu, 14. oktobra u Dolovu je sve bilo u znaku fudbala. U 4. kolu Pionirske lige južnog Banata grupa „Jug”, sastale su se prve dve ekipe na tabeli koje su u dosadašnjem takmičenju bile veoma ubedljive: FK Voja Gačić i FK Dolovo.

Dolovo je po prvi put u zadnjih 15 godina oformilo fudbalsku pionirsku selekciju, a momci su odmah na početku pokazali svoj kvalitet.

Pročitajte još  U PANČEVU, 13. JULA: Kvalifikacioni turnir 3x3 Roda državnog prvenstva, prva nagrada 110.000 dinara

Kako navode u MZ Dolovo, utakmica protiv FK Voja Gačić je bila vrlo neizvesna i napeta od samog početka. Roditelji okupljeni na tribinama videli su puno lepih poteza na obe strane.

Na kraju, utakmica je završena nerešenim rezultatom, 3:3, što znači da su obe strane pokazale zavidan kvalitet i odličnu igru.

Stanje na tabeli nije se, dakle, promenilo nakon ovog derbija: FK Voja Gačić je na prvom mestu, a Dolovo na drugom, pri čemu oba tima imaju po 13 bodova. I jedni i drugi su do sada zabeležili po 4 pobede, a sada i po jedan remi.

Pročitajte još  PANČEVO: Iz Tamiša izvučen leš starije žene

U sledećem kolu Dolovci gostuju u Kačarevu ekipi Jedinstvo Stević, a Voja na svom terenu igra protiv Mladosti iz Omoljice.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: