OVOG VIKENDA U PANČEVU: Bogat program na „Festivalu humanosti”

festival humanosti u pančevu
Ulaznice za svirke

Udruženje „Zagrljaj i ljubav za svako dete” organizovaće drugi „Festival humanosti” u subotu i nedelju, 1. i 2. oktobra, ispred lokala „Bajka” i u njemu. Lokal se nalazi u Ulici Miladina Popovića 18 (preko puta zgrade osiguranja DDOR).

– Otvaranje festivala biće 1. oktobra u 14 sati, kada će nastupiti plesni studio „Lana”. U toku dana će posetioci moći da se druže sa maskotama, plešćemo kikice, organizovaćemo crtanje po licu za sve mališane, a na tezgama će biti slatkiša i slaniša za kupovinu i posluženje. Prava žurka počinje od 20 sati u lokalu „Bajka”. Sviraju: „Ukratko Štef”, „Raskid13”, „Goatmare the Hellsspades” i „Bip”. Cena ulaznice za svirku je 400 dinara – kažu organizatori.

U nedelju, 2. oktobra, u 11 sati počeće takmičenje u kuvanju gulaša.

– Potrebno je da nam se jave ekipe koje bi učestvovale, a umesto kotizacija doneće plinsku bocu, ružu, kotlić i sve što je potrebno. Gulaš će biti za prodaju kako bi se i na taj način prikupio potreban novac, a proglašenje pobednika je u 15 sati. U planu je i javni čas baleta koji će držati Danijela Tatić Marinkov, biće tu i karikaturista Nikola Dragaš, naravno uz iste sadržaje koje smo imali i prethodnog dana. Od 20 sati u „Bajci” sviraju: „Lusteri”, „Blast 77”, „Trri band” i „Quart Core”. I tada će cena ulaznice biti 400 dinara – ističu organizatori.

Kompletan prihod sa festivala biće preusmeren za lečenje našeg sugrađanina Uroša Simina.

Broj telefona za prijave i informacije je 064/562-1-561.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *