DŽUDO: Tamiš uz Crvenu zvezdu – među najboljima u Srbiji

Staro nepisano pravilo da dobar rad mora da donese rezultat, još jednom se pokazalo kao apsolutno tačno! Mladi takmičari Džudo kluba Tamiš, koji svakodnevno vredno vežbaju u sjajnim uslovima svog trening kampa na Kotežu 2, pod nadzorom odličnih trenera, ostvarili su fantastičan uspeh na Prvenstvu Srbije za mlađe dečake i devojčice koje je održano u Beogradu.

Osvojili su pet medalja i u ukupnom plasmanu zauzeli su drugo mesto, odmah iza (još uvek) neprikosnovene Crvene zvezde.

Pročitajte još  BENČ PRES: Pet zlatnih i četiri srebrne medalje za Pančevce na Prvenstvu Srbije

Ali polako, Tamiš ide svojim tokom…

Na odlične rezultate mladih boraca iz Pančeva svakako utiču i brojni nastupi na međunarodnim turnirima u zemlji i inostranstvu, gde ovi supertalentovani dečaci i devojčice stiču neophodno iskustvo.

Zbog svega toga, veliko bravo i za čelne ljude kluba koji svojim takmičarima omogućavaju najbolje uslove za rad.

Šampion Srbije postao je Novak Bogdanović, a sjajan uspeh ostvarile su i Divna Milanović i Natalija Novaković koje su se okitile srebrnim medaljama. Veliko srce i neverovatnu hrabrost iskazale su ove devojčice, posebno Natalija koja mesecima nije trenirala zbog povrede, ali to je nije odelo da postane vicešampionka Srbije.

Pročitajte još  PANČEVO: Kompanija „Brose” donirala košarkaški teren školi „Miroslav Mika Antić”

Bronzama su se okitili Novak Nedeljković i Katarina Kešin, a plasmanima na peta mesta u svojim kategorijama nisku uspeha Tamiša zaokružio su David Mamojka i Danina Nikolić. Boje kluba branili su i Pavle Ćosić i Luka Rašić, a i samo učešće na državnom šampionatu predstavlja veliki uspeh.

Na kraju, treba istaći da je Crvena zvezda na prvenstvu učestvovala sa 16 takmičara, a osvojila je 7 medalja. Kada se zna taj podatak onda su tih 5 odličja koji su završili u vitranama Tamiša veliki kao Pančevo.

Pročitajte još  POLAGANJE ZA DŽUDO POJASEVE: Strogi čika Marko, Tanjine „kiflice” i superklinci Tamiša

 

 

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: