DŽUDO: Pančevački Tamiš na vrhu Vojvodine – zlato, dva srebra i tri bronze stigli sa pokrajinskog prvenstva

Juče je u Stepanovićevu održano Prvenstvo Vojvodine za starije devojčice i dečake na kome se Džudo klub Tamiš iz Pančeva predstavio sa devet svojih boraca, a u ukupnom plasmanu zauzeo je drugo mesto.

Vicešampionska titula je stigla u Pančevo, a za vredan trofej najzaslužniji su vredni klinci koji naporno rade svakoga dana, ali i njihovi treneri koji im uspešno prenose znanje ove drevne borilačke veštine.

Pročitajte još  SKUPŠTINA ODBOJKAŠKOG SAVEZA VOJVODINE: Petar Bogunović i dalje predsednik

Najsjajnije odličje ovoga puta osvojio je Novak Bogdanović, a izvanredne borbe prikazali su i novi vicešampioni Vojvodine Natalija Novaković i Kristian Lehni. Ništa vredniji rezultat nisu ostvarili ni osvajači bronzanih medalja Divna Milanović, Miloš Božić i Luka Crnjin.

Pored njih, plasman na državni šampionat izborili su i Novak Nedeljković, Gavrilo Bošković i Mihajlo Cvetković, koji su zauzeli peta mesta u svojim kategorijama.

Pročitajte još  PANČEVO: Otvoreno 21. Bijenale umetnosti

Ekipu Tamiša su u Stepanovićevu predvodili treneri Marko Jovanović i Vuk Košić.

Nije to sve od Džudo kluba Tamiš za ovaj vikend. Jedan deo tima danas učestvuje na međunarodnom turniru u Sloveniji, a svoje predstavnike pančevački klub će imati i na jakom takmičenju u Jagodini.

Lepe vesti čekamo i sa istoka naše zemlje. Naime, u Karatašu pored Negotina, okupili su se najbolji mladi džudisti Srbije, a među njima je i državni prvak i uzdanica DŽK-a Tamiš, Petar Novaković.

Pročitajte još  RUKOMET: Veteranke Dinama donele trofej iz Slovenije

Stepanovićevo, Slovenija, Jagodina, Karataš – „teče” Tamiš regionom i s lakoćom pronosi taj neodoljivi šarm sportskog Pančeva…

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: