CRVENI KRST PANČEVO: U petak predavanje o zdravlju i besplatna provera pritiska i šećera u krvi

Povodom obeležavanja Svetskog dana zdravlja, Crveni krst Pančevo i Zavod za javno zdravlje Pančevo organizovaće u petak, 5 aprila, od 10 do 12 sati, javnozdravstvenu akciju za članice Kluba seniorki u sali Crvenog krsta Pančevo.

U okviru akcije najpre će dr Dragana Đorđević Antonijević iz Zavoda za javno zdravlje Pančevo održati predavanje na temu pravilne ishrane, fizičke aktivnosti i zdravih stilova života. Nakon toga, prisutni će moći da prekontrolišu krvni pritisak i šećer u krvi i biće im određen indeks telesne mase.

Pročitajte još  PANČEVO: U ponedeljak se otvara novi prostor Galerije savremene umetnosti, a istog dana i prva izložba

– Predavanje je otvorenog tipa i ovim putem pozivamo i ostale zainteresovane sugrađanke i sugrađane da nam se priključe i saznaju nešto više o svom zdravstvenom stanju, dobiju savete o ishrani i zdravim navikama i informišu se o tome kako pozitivno mogu doprineti sopstvenom zdravlju – poručila je Milica Todorović, sekretarka Crvenog krsta Pančevo.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: