CRVENI KRST PANČEVO: Odlaže se sutrašnja akcija davanja krvi

KRV
Foto: Pixabay
Crveni krst Pančevo obaveštava javnost da se odlaže popodnevna Gradska akcija davanja krvi koja je bila najavljena za sredu, 28. jula u vremenu od 13 do 17 sati.
 
Sve raspoložive mobilne ekipe Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine, toga dana, biće angažovane na velikoj akciji dobrovoljnog davanja krvi koja se održava na platou Spensa u Transfuziomobilu od 13 do 18 časova. Akciju organizuju Crveni krst Vojvodine i FK Vojvodina, koji su za davaoce obezbedili 200 karata za predstojeći fudbalski meč.
 
Pored toga, tokom same akcije, biće upriličeni raznoliki sadržaji za decu koju će animirati volonterke i volonteri organizacija Crvenog krsta.
 
krv
Foto: Crveni krst Pančevo
 
Akciju su podržali i drugi donatori kako bi se postigla masovnost, ali i iskazala zahvalnost davaocima. Mnoge operacije, koje su odlagane zbog pandemije, u ovom trenutku se realizuju i troše se velike količine krvi, a istovremeno je i slabiji odziv davaoca karakterističan za letnji period.
 
Naredne Gradske akcije dobrovoljnog davanja krvi u Pančevu će se održavati u redovnim i uobičajenim terminima, svake srede od 9 do 12, kao i poslednje srede u mesecu od 13 do 17 sati, u prostorijama Crvenog krsta Pančevo u ulici Žarka Zrenjanina 15.
 
Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli:
Pročitajte još  PANČEVO: U nedelju se zatvara deo Ulice Radomira Putnika, menjaju se i trase „Pantransporta”