PANČEVO SIJA I U BARU: Čak 16 medalja za Plesni klub „BALERINA”, od toga 6 ZLATNIH

balerina plesni klub i nataša jelača vojvodićČlanovi Plesnog kluba „Balerina” iz Pančeva predstavljali su naš grad i državu na prestižnom međunarodnom takmičenju „Mediterranean best dance” održanom u Baru od 24. do 26. juna i tamo su postigli izuzetan uspeh.

Osvojili su 6 zlatnih, 6 srebrnih i 4 bronzane medalje, izdvojivši se među više od 2.000 učesnika iz 10 zemalja. Pored domaćina iz Crne Gore i plesača iz Srbije, predstavili su se i takmičari iz Severne Makedonije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Grčke, Rumunije, Nemačke i Hrvatske.

Pročitajte još  OLIMPIJSKO DIZANJE TEGOVA: Pančevci uspešni na Trofeju Beograda i turniru „Srđan Jovanović”

Ovo takmičenje održano je trinaesti put, a na njemu su se u izvođenju modernih plesova nadmetali igrači različitih uzrasta, podeljeni u četiri kategorije: mini kids (mališani do 8 godina), zatim deca do 12 godina, juniori do 15 godina i seniori.

balerina plesni klub

– Mi smo se takmičili u nekoliko vrsta plesa: disco freestyle,disco dance, disco show, acrobatic dance i show dance. Pored ovih plesova najviše plesača takmičilo se u hip hopu i latino plesovima. Ponosni smo na plesače koji su na najbolji način reprezentovali naš klub. Pored medalja, deca su uživala u moru i stekla nove prijatelje, što je svakako još jedna od prednosti ovakvih takmičenja – rekla je Nataša Jelača Vojvodić, trener u klubu „Balerina”.

Pročitajte još  U PANČEVU, 13. JULA: Kvalifikacioni turnir 3x3 Roda državnog prvenstva, prva nagrada 110.000 dinara

U ovom klubu od ponedeljka, 4. jula, počinje plesni kamp „Balerina 2022”, a sredinom jula plesače očekuje i još jedno značajno međunarodno takmičenje u Vrnjačkoj Banji.

Copyright © 2021 zdravopancevo.rs. All Rights Reserved/Sva prava zaštićena. U slučaju preuzimanja, prethodno pogledajte Uslove korišćenja.
Podeli: